Kuva täältä.
12 palaa
4 luomukananmunaa
3 dl raakaruokosokeria
5 dl Gluteenitonta jauhoseosta+ mantelijauhoa+ pähkinärouhetta (yhteensä 5 dl)
3 tl leivinjauhetta
0,5 tl ruususuolaa
1 rkl kanelia
2 dl porkkanasosetta
5 dl hienoa raastetta luomuporkkanoista
0,75 dl luomuappelsiinimehua
Kuorrutus:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 luomuappelsiinin kuori
2 rkl luomuappelsiinimehua
2 dl raakaruokosokeria
1 tl vaniljasokeria
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää ne munavaahtoon kevyesti sekoittelen.
Lisää vuorotellen rasva, porkkanaraaste sekä appelsiinimehu.
Kääntele tasaiseksi taikinaksi.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun noin 25x35 cm uunivuokaan tai -pellille.
Paista kakkupohjaa 175 asteessa noin 30–35 minuuttia.
Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään tasaiseksi seokseksi.
Levitä kuorrutus jäähtyneelle pohjalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74