Heippa kaikki ihanat!!
Olen täällä kirjoitellut aika paljon reseptejä ja gluteenittomia leipomuksia. Jos haluat lisää tätä niin voin suositella seuraavaa: Kamomillan konditoria. Kamomillan konditoria houkuttelee vegaaniherkuttelun pariin jokaisen – ruokavaliosta riippumatta.
Haluaisin kuitenkin muistuttaa, että terveiden henkilöiden tulisi jatkaa normaalia ruokavaloita. Jos alkaa leikkiä keliaakikkoan niin suoliston bakteerikanta muuttuu. Hyödylliset bakut vähenee ja epäedullinen mikrobifloora lisääntyy. Lisätietoja :)
Itse suosin leivonnassa proteiinipitoisempia jauhoja (esim mantelijauho) jotka samalla ovat gluteenittomia. Muuten kyllä rouskutan näkkärii, syön täysjyväpastaa ja täysjyvä riisiä. Sopii mulle :)
Kukin löytää sen oman linjan kokeilemalla. Ja pitäähän sitä syödä mistä tykkää ja mikä maistuu. Muuten ruoasta voi tulla stressi ja liian tiukka systeemi. Ja se ei ole tarkoitus!
Nautitaan <3
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74