Esivalmistelut 6 tuntia ennen valmistusta: laita jasmin-basmati riisi ja kuorelliset mantelit eri kippoihin veteen likoamaan. Riisin liotus ennen keittämistä poistaa siinä olevia antiravinteita. Manteleista poistuu liotuksessa epäpuhtauksia, manteleista tulee helpommin sulavia, sekä se aktivoi niiden entsyymitoiminnan.
6 tuntia myöhemmin (voit myös liottaa vaikka yön yli) huuhtele liotettu riisi ja laita kiehumaan hiljalleen. Huomioi, että liottaminen vähentää keittämisaikaa.
Kastike:
Iso pala tuoretta inkivääriä
Valkosipulia
Sipulia
Porkkana
Parsakaalia
Liotettuja kuorellisia manteleita
Liotettuja kuorellisia manteleita
Ja kuula kouraan pääsiäisenäkin! Iloista ja lämmintä pääsiäistä <3
Kivan kuuloinen tuo "pikaruoka"ohje, joten täytyy laittaa kokeiluun :) Hyvää sekä aurinkoista pääsiäistä!
VastaaPoistaHeippa Jatta ja hyvää pääsiäistä sinne myös, ulkoilukelit kohillaan <3
VastaaPoista