Maustamaton, täyttä luomulaatuista maapähkinää sisältävä maapähkinävoi, on ollut käytössäni leivän päällä ja omenalohkojen kyljessä. Kuitenkin iso lasipurkki on todella riitoisa ja siksi tungin sitä ihanaa mokkoa muffinsseihin. Osan jauhoista korvasin heraproteiinilla, sen voi toki jättää poiskin. Jauhoina voi käyttää pelkästään vehnäjauhoja, jos haluaa. Samoin kaikki ainekset on muokattavissa oman kaapin tarjontaan :)
1 dl heraproteiinijauhetta
3,5 dl jauhoja (kookos, manteli ja riisijauhoja)
1 dl raakaruokosokeria
0,5 dl steviaa
1 leivinjauhetta
1/4 ruususuolaa
1,2 dl maapähkinävoita (Biona 100% luomumaapähkinää)
2 tl kookosöljyä
2 luomumunaa
2 dl raakamaitoa (käytin homogenoimatonta luomutäysmaitoa)
2 luomubanskua
Lämmitä uuni n.190 asteeseen. Sekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola. Sekoita toisessa kulhossa maapähkinävoi, kookosöljy, munat, maito ja muusatut banskut. Yhdistä ainekset keskenään. Jos haluat tasaiset muffinit, pursota pursotinpussilla vuokiin. Itse laitoin lusikalla, jolloin paistopinta jää rosoiseksi. Paista 20-25 min kunnes ovat kypsiä :)
Lisäsin päälle ripauksen kookoshiutaleita :) |
Päivitys!!!!! Koska "joku" tykkää suklaasta, teinkin näille tummasta suklaasta kuorrutuksen. Päälle pähkinöitä, gojimarjoja, nonparelleja ja kookosta :)
Viimeinen lopputulos <3 |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74