sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Otsonoitu oliiviöljy

Vaikka sitä luulee jo kokeilleensa tyyliin kaikkea, aina joskus löytyy tuotteita, joita ei ole vaan huomannut. Nyt lähti kokeiluun otsonoitu oliiviöljy koiran korvahaavan hoitoon ja itselle silmänympärys voiteeksi. Otsonoitu öljy on antimikrobinen ja se tappaa sieniä, bakteereita ja viruksia. Lisäksi se tehostaa hapensaantia ja nopeuttaa kudosten uusiutumista.


Ostin samalla Ruohonjuuri käynnillä risiiniöljyä kasvoille kuivuutta torjumaan ♥ Lämpötilan vaihtelut, ilmastointi ja sääolosuhteet voivat kuivattaa ihoa ja kunnon öljy parantaa ja suojaa ihoa.


Käytän otsonoitua oliiviöljyä myös koirani korvalehtiin. Toinen korva oli vielä mutama viikko sitten täysin auki ja verta roiskui ympäri kämppää. Pahin tilanne on selätetty ja nyt alkaa otsoniöljyn levittely joka päivä. Seurataan kehitystä, paraneeko korva tällä ihmeöljyllä?


Kizmo sai omat taakanvetovaljaat ja nyt ollaan ketjulenkkeilty kaksi kertaa viikossa. Vetäessä yleensä korvanlehti aukeaa ja siksi olenkin pitänyt lenkeillä jo pipoa, joka estää korvanlehtien iskeytymisen koiran ravistaessa päätään. Toivon, että oliiviöljy hoidolla korva tulee kuntoon!


Jee, pääsin vihdoin mukaan nettivalmennukseen, josta kerroin aikaisemmin. Se mikä on jo heti muuttunut, niin lisäsin hyvien hiilareiden määrää safkoissani. Lähinnä se on nyt ollut luomuperunaa kerran päivässä. Yritän myös syödä enemmän, koska se on ollut jo pitkään tieto, etten syö tarpeeksi. Välillä koen vaan vaikeaksi syödä yhtään mitään kun olen töissä koko ajan liikenteessä. Mahtavaa olla valmennuksessa ja lukea asioista, jotka on jo tiennyt, mutta ei ole kuitenkaan tehnyt niille mitään :)

Ihanaa sunnuntaita ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74