maanantai 6. elokuuta 2012

Tilapiakala nyytit

Yhteen nyyttiin tarvitset:

1 tilapia file (tai seitifile tai jokin vaalea kalafile)
ruususuolaa
pippuria (käytin valko)
basilikaa (tuoretta)
mozzarellasiivu tai kaksi riippuen kalapalasta
ympärille ilmakuivattua kinkkua kaksi siivua (kasvissyöjille voi laittaa extrajuustot lihan sijaan ;)
päälle oliiviöljyä

Revi foliosta kaksi noin 30 cm palaa ja asettele ne ristiin. Laita kalanpala ja lado täytteet päälle. Pirskottele oliiviöljyä ja sulje nyytti. Paistele uunissa n. 200 asteessa niin kauan että kala on kypsää. Menee ehkä noin 30 min. En katsonut kelloa. Tarkastin kypsyyden. Tarjoile limelohkojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74