perjantai 9. elokuuta 2013

Koirapuistoo ja koirakavereita

Eilen saatiin lapsuuden ystäväni kylään kahden Collien kanssa.


Normaali kyläily muuttui hikilenkiksi. Ehdotin kävelyä vaihtoehtona istumiselle ja kahvittelulle. Ja oli huippukivaa köpötellä ja turista samalla. Ja mikä parasta koirat saivat olla mukana. Olen sellainen koiranomistaja, että haluaisin koiran mukaan kaikkeen, ennemmin kun jättää koira aina yksin kotiin. Haluaisin sellaisen työnkin, jossa koira voisi olla mukana. Tai sitten haluaisin tehdä keikkaa niin kuin nytkin. Näin koiran ei tarvitse olla paljon yksin.


Colliet ovat todella tottelevaisia. Normaalisti koirapuistossa otetut kuvat ovat sieltä täältä napsittuja ja kuviin saa häntää ja kuononpäätä. Näiden kavereiden kanssa saatiin oikeen poset aikaiseksi. Kizmokin kuumissaan odotti hienosti käskystä. Olen tainnut kouluttaa koirastani oikeen odottamisen mestarin. "Odota" käsky on käytössä monessa paikassa. Ja Kizmo tottelee sitä oikein hyvin.


Eilen oli lähes +30 astetta lämmintä. Koirapuistoilun jälkeen siis viilennys tuli tarpeeseen. Olen niin onnellinen asuessani veden äärellä. Lammaslampi tarjosi koirille keitaan. Sen jälkeen jaksoi jolkotella kotiin!

Kiitos vielä Satu, Soma ja Silmu terapeuttisesta seurasta! Ja kiitos hirvenluista ja kukkasista! Niin ja mun ekan pinserin valjaat ovat olleet lainassa Sadulla, sain ne eilen takaisin! Olinkin vallan unohtanut ne. Näin ystävien kesken vaihdellaan ja lainataan varusteita. Jos jollain ei ole jotain, niin kaverilta saa! Ihan parasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74