sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Hki Workout 31.8.13 ja Midnight Run

Toisena päivänä Kaapelitehtaalla Workout tapahtumassa verkostoitumisen lisäksi ehdin rakastamani Gymstick Muscle tunnille. Tunti koostui Gymstick jumppakepin ja vastusnauhojen yhdistelmästä. Olen käynyt aikaisemmin Gymstick näytetunnilla ja hurahdin lajiin täysin. Tätäkin voisi ohjata itse!

Tehojumppaa!

Raskasta, vastusnauha piukeena ;)

Kiitos Taina (MoveMe) kuvista!

Gymstick jengii! Upeeta!

Seurasin muutamaa tuntia samalla kun juttelin eri ihmisten kanssa :)

Tapahtuman jälkeen kävin kääntymässä kotona ja lenkitin Kizmon. Kizmo oli päättänyt, että kuulatuntieni suunnitelmat ja liikekortit vaativat päivitystä. Ne olivat silppuna lattialla. No hyvä että kaverilla oli ollut tekemistä! Paperia se vaan oli ja uusia kortteja tulee meitsin tehtaasta ;)

Illalla oli sitten vuorossa mahtava Midnight Run! Huikea karnevaalitunnelma ja ilmakin oli ihan paras! Kahvi ennen juoksua lämmitti kivasti, sen turvin jaksoi juosta. Ensimmäisellä vesipisteellä otin huikan, muuten juoksin vaan. Aika ruuhkaista juoksemista kun tuhannet vihreäpaidat parveili aikaajoin kapeillakin osuuksilla. Olen tyytyväinen, että silti pääsin alle tunnin aikaan. Hyvä minä! Hieno saavutus!

Lähtöbaana!

Kohta mennään jipii!

Kiva liikunnallinen viikonloppu takana. Ja tänään Kizmo pääsee agilityyn. Hyvää aivojumppaa sadepäivälle! Ihanaa liikunnallista syksyä <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74