keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Mitä olet syönyt sisääsi?

Paukkuuko kovalevysi ohjeita ja rajoitteita niin että näköä haittaa? Jos näin on, niin miten sen huomaa? Turhaudutko, tunnetko vihaa tai oletko huolestunut? Joka kerta kun koet stressiä on se oman kovalevysi syömää toimintamallia. Levylläsi on omia odotuksia ja kokoajan vertaat sitä ympäröivään maailmaan. Elämästä tulee kurjaa ja harmillista, täynnä negaa, koska maailmat eivät kohtaa sisälläsi ja ympärilläsi. Kysenalaista ja ymmärrä! Päästä irti riippuvuuksistasi ja haasta vakaumuksesi, ettet voi olla onnellinen! Ymmärrä, että olet juuri nyt onnellinen PISTE! Jos väität, ettet voi olla onnellinen kun on sitä ja tota, LOPETA! Ainoa syy miksi et ole onnellinen on asian kieltäminen ja sen kieltäminen. Heti kun jätät tämän uskomuksen tulet onnelliseksi. Kokeile vaikka :)

Unohda siteesi johonkin jonka koet tärkeäksi, tai jota ilman et voi olla onnellinen. Se on harha jonka luot jotta et voisi olla onnellinen. Mieti sitä, jonka kautta koet saavasi onnea. Ei ole reilua varata jotain itselleen, rajoittaa sitä ja käyttää hyväkseen. Ei onnellisuus saa olla ehdollista! Jos päästät irti ja olet vapaa ja annat muiden olla vapaita, saavutat onnen.

Tee mielikuva harjoitus, ajattele tunnetta kun vaikka ylität maalilinjan. Leiju siinä ja palaa tunteeseen vähintään silloin, kun kaikki harmittaa. Seuraa ihmisiä ja itseäsi. Huomaatko kuinka unessa kaikki menee? Nauttiiko kukaan mielestäsi vai ohjautuvatko kaikki kovalevylle tallennetun ohjelman mukaan? Elätkö tyhjää, sielutonta elämää tavalla, joka on sinuun ohjelmoitu? Miksi sen pitää mennä niin? Kuka sen on päättänyt? Meneekö aivot jumiin jos toimintamallia ei noudatakkaan? Mitä jos valitsenkin tänään onnellisuuden enkä kiskoja, jonka läpi pitää tänäänkin jyystää. Mietitkö koskaan, onko tyytymättömyys oman maailmankuvan tulosta. Kaikki voi olla ulkoisesti kiiltokuvaa mutta sisällä möyrii onnettomuus. Ja silti tuhlaat voimiasi siihen, mikä ei voi tehdä sinua onnelliseksi. Eli kun teen sitä ja tota, kun voitan sitä ja tota, jos olen sitä ja tota. Ne sitkut ja mutkut ovat juuri niitä ohjelmia, jotka pitävät pyörämme pyörimässä hautaan asti etsiessämme onnea. Mennään kuin sumussa, jonkun asettamilla ohjeilla. Kaikki se onkin painajaista ja sinä olet sen näkijä. Yhteiskunta ja sen ihmiset syöttävät asioita lapsuudesta asti, jonka mukaan sitten toimitaan.

Tipautan teidät nykyhetkeen. En ole ollut kovin aktiivinen bloggari viimeaikoina. Olen kovin kysenalaistanut kaavoja joista itsekkin olen kankeana :) Olen saanut opikseni opettajiltani, jotka ovat peilanneet omaa ohjelmointiaan minun elämääni. Opetukset ovat saaneet esiin minussa erakon. Kuinka unessa ihmiset onkaan. Itse haluan herätä, olen sitä tehnytkin. Katselin kovalevyni ohjelmia ja ymmärsin siellä olevan sinfoniaa, jota yritän peilaa maailman asettamiin kaavoihin. Kun ne eivät vaan kohtaa. Joten ajattelin vaan kuunnella musiikkia <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74