sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Salli niin sallit

Eilen teki mieli jotain hyvää. Ja kun näin käy, pitää se tyydyttää! Kyllä, luit oikein :) Elämän nautinnot ruokkii mielihyvää. Tulee parempi fiilis ja se huokuu ulospäinkin. Kaikki siis hyötyy kun Sulla on kivaa :)

Mulla on sellainen fiilis, että kaikki kieltäminen lisää kieltämistä ja estot lisää kapinaa. Kaikki EI painotteinen on miinusmerkkistä. Salliminen taas lisää sallimista ja hyvä lisää hyvää. Se on plussamerkkinen.

Netti on joulun jälkeen pullollaan kirjoituksia että nyt loppuu herkuttelu ja kuinka lopetat syöpöttelyn ja juopottelun. Ei tarvitse sanon mä. Saa toki jos haluaa. Oma valinta. Eiköhän valinta ole vapaaehtoinen. Syö mitä tykkäät ja kuinka paljon haluat! Eihän kukaan voi toisen puolesta näitä asioita määrätä. Asioilla on isompi viesti ja se viesti on joko negatiivinen tai positiivinen. Sinä valitset kumpaa jaat! Mulla on tapana sallia syömiset. Liikun sitten vaikka enemmän, what ever... Onneni tietenkin on liikunta ja siitä diggailu. Ja vaikka ei olisikaan niin so what? Elämä sujuu mukavammin positiivisilla asioilla eiks jep? Pätee muuten niinku kaikessa. Koirakin toimii paremmin palkalla ja kehumisella.

Lapsuudesta asti olen kammoksunut kaikkea mitä EI saa tehdä. Olen koko ikäni kapinoinut  kaikkea sitä vastaan mitä "pitää" olla. Se pitää olohan on henkilökohtainen asia! Ihan niinkuin Dieettiklubissa jokaiselle tehoaa tietty dietti. Toisen oikea ei ole jokaisen oikea. Lisäksi kaikkihan tietää jo asioita. Joka ikinen varmasti tietää terveelliset ruoat ja liikunnat ym... Se, mikä on mielekästä, tehoaa. Jos tekee jonkun muun juttuja hampaat irvessä, tulokset jää varmasti minimiin. Eli ilon ja hyvän fiiliksen kautta! Muita arvostelematta ja omalla tyylillä. Oma rooli on peili. Jos teet omaa juttua ja sitten arvostelet muiden tekemisiä, saat maistaa omaa lääkettäsi saamalla vastustusta, jota siis myös itse jaat. Eli "laput silmillä" ja hymy korvissa!

Siirrytäänpäs reseptiikkaan. Hyvää teki mieli ja tuunasin muffinit sellaiseksi, että ne sisältävät protskua kuin pihvissä ja ravintoarvo olisi suurempi kuin normaalisti. Eli lukekaa ja kokeilkaa. Sairaan hyvää! Makuasioita ;)

2 munaa
ripaus inkkarisokeria
3 dl mantelijauhoja
1 dl maustettua heraproteiinia
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
4 rkl raakakaakaojauhetta
1,5 dl porkkanaraastetta
1,5 dl aplarimehua
1 rkl kaakaovoita

170° ja noin 15 minsaa

Päälle voit tehdä raakasuklaan. Mä tein vaihteeksi tämmöisen kuorrutteen jäähtyneiden muffinejen päälle. Otin ne valmiiksi pois vuoistakin, niin on helpompi mättää ;-);-)

Vajaa desi kaakaovoita
100 g tummaa suklaata
1 dl maustettua heraprotskua
Päälle ripottelin gojimarjoja, kaakaoknibsejä, rouhittua parapähkinää ja siitepölyrakeita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74