sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kaunista sunnuntaita ♥

Eilen oli jännät paikat, Kizmo oli silmätarkastuksessa ja lonkkakuvauksissa. Lisäjännitystä toi yöllä satanut lumipeitto ja autossa kesärenkaat. Onneksi täällä PK-seudulla tiet ovat harvoin liukkaassa kunnossa. Näin nytkin, vesikelihän se loppupeleissä oli. Käytiin Viikissä eläinklinikka Ahmassa, koska siellä oli virallinen silmätarkastus. Silmät ovat terveet ja lonkkakuvatkin lähtivät Kennelliiton tarkastettaviksi A:n lonkkina. Hyvä Kizmo!!


Sieltä kotiuduttua ei sitten ollutkaan niin kivaa. Kizmo oli ihan sekaisin koko loppu päivän. Aikamoinen rääkki koiralle tuollainen nopea rauhoitus ja herätys. Ja kuvauksesta tuleva säteily kaupanpäälle. Hoitelen koiraa kuntoon ruokavaliolla (puhdistavia superfoodeja ja hyvät rasvat) ja liikunnalla. Toinen oli kovin tuskainen koko illan. Onneksi kuitenkin söi ja joi normaalisti. Ja kävi ulkona. Kotona sitten haki tasapainoa ja kaatuili.. Taisi olla aikamoinen darra kaverilla ;)Tämä ihana maisema on Seurasaaren kupeesta napattu. Kova myrsky oli tulossa ja vaahtopäät löivät rantakiviin. Hetken hengähdys työn ohessa ♥Miehen MS- taudin hoitoon kuuluu oleellisesti ruokavalio. Olen ennenkin täällä hehkuttanut kuinka ihanaa on jakaa omia juokajuttuja hänen kanssaan. Tässä kuvassa on mun dinneri, miehellä seitin paikalla oli luomukanaa. Kasvisten määrää saa lisättyä päivään smootheilla ja syömällä niitä joka aterialla pääpainoisesti. Välipalaksi kasviksia ja hedelmiä voi pilkkoa valmiiksi kaappiin ja napsia niitä sieltä kun siltä tuntuu. Hyviä myös eväinä, voi vaikka palotella edellisenä iltana pussiin. Itse napsin parsakaalia ja porkkanoita töissä kun ajan autoa :)

Ihanaa joulun odotusta ♥ Odotan kovasti hengähdystaukoa ja muutamia vapaapäiviä. Sen kummemmin ei meillä joulua vietetä. Ollaan kotosalla ja vapaalla. Pitkiä lenkkejä koiran kanssa, saunomista ja relaamista. Pitkiä keskusteluja ruoasta ja ravinteista, nyt kun mieheni alkaa olla aiheesta jo niin paljon lukenut. 

Tähän vielä Facebookissakin jakamani todella osuva lainaus Äiti Teresan sanoin; 'Jos arvostelen toista ihmistä, minulla ei ole aikaa rakastaa häntä.' Joten vinkkinä myös itsellesi ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74