sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Lehtarii ja sokolaattii

Useimmille on jo varmaan lehtikaalisipsit tuttuja. Teen niitä joskus naposteltavaksi, ovat käteviä ottaa vaikka töihin rasiassa. Usein ohjeissa vaan mielestäni sipsit paistetaan liian kuumassa uunissa. Itse teen ne n. 150 asteisessa uunissa pikkuhiljaa ja ihanan rapsakoiksi. Kovemmassa lämmössä ne palavat helposti ja jäävät paksuimmista kohdista sitkeiksi.


Saatiin pakkaskelit tänne eteläänkin ja Kizmolla alkoi pipokausi. Kylmässä ravistelu saa korvanlehdet ruvelle ja veri lentää... Tuubihuivissa korvat pysyy lämpösinä ja ravistellessa "paketti pysyy kasassa", eli korvat eivät pääse rikkoutumaan.


Kuulakuiskaaja meikä jäi tauolle 19.12 mutta treeni jatkuu. Silloin kun ei tule lähdettyä kuntosalille, on oma sali lähellä. Kuulat kouraan ja minuutin settejä menemään. Mahdollisimman paljon kahden kuulan liikkeitä kun kerrankin on kuulia ruhtinaallisesti käytössä ♥


Lehtikaalin lisäksi arkeen kuuluu osana raakasuklaa. Tässä taas yksi setti parvekkeella jähmettymässä. Sairaan hyvä välipala!!!


Vaikka talvi ei olekkaan ihan suosikkini, on luminen metsä kaunista katseltavaa. Auringon pilkahdus tuo piristystä ja hymyn kasvoille. Kaunista eikö totta ♥


Joskus Hämeenlinnassa asuessani tapasin sorsia joka päivä Vanajan rannoilla lenkkeillessäni. Minusta oli ihanaa kuunnella niiden vaakuntaa ja vaakuin niille joskus takaisinkin ;) On ollut aivan huippua nähdä sorsia täälläkin. Käydään moikkaamassa sorsia aina lenkkejen yhteydessä, tosin Kizmo ei ymmärrä, miksi kurnuttelen niille. No se ei olekkaan sorsakoira ;)


Huikeeta loppuvuotta ja onnenvuotta 2015 ♥♥♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74