sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Hyvää Ystävänpäivää ♥

Kyllä, Ystävänpäivä on tänäänkin! Eilen virallisena ystävänpäivänä toivotin kaikille tutuille ja tuntemattomille hyvää Ystävänpäivää. Ihana tajuta, että kaikki on kaikkien kavereita. Kaikki olemme täällä omalla matkallamme ja emme ole yksin. Ystävyyttä jakamalla ja ystävyyttä antamalla saamme sitä varmasti itsekkin. Mitä haluat on ihan itse päätettävissäsi ♥


Mitä voimme antaa on kuvan tapaan oma sydän. Keskity siihen mitä haluaisit itse kokea, anna sitä itsekkin ♥ Rinki on valmis!


Rakkautta, ystävyyttä, iloa ja tietoisuutta, tietoa siitä ettet ole yksin, löytää kaikkialta. Muistutuksia ja tsemppauksia voi löytää mistä vaan kun on läsnä ja tutkii ympäristöä. 


Eilinen Ystävänpäivä oli päivä minulle ja muistutus, että minun pitää olla oma paras ystävä. Sen tein ja toteutin lempipuuhissani-> salilla! Aamulla piti lähteä meikittä liikenteeseen, koska menin salilta suoraan timanttihiontaan. Timanttihionta on kuin mikrohiontoa kasvoille, kirkastaa ja puhdistaa ihoa. Kasvohoidon jälkeen oli kova kiire sipaista ripsaria ja kulmakynää. Muuten en olisi pystynyt menemään kauppaan! Koskakohan oppisi rakastamaan itseään sellaisena kun on ja pitämään kasvojaan kauniina? Vaikka olen meikannutkin on olo sama. Välttelen välillä katseita ja tunnen itseni suoraan sanottuna rumaksi. Muita kyllä kannustan pitämään meikittömiä päiviä ja näen heidä kauneutensa. Veikkaan oman ruman olon tulevan ihan jostain muusta kun ulkonäöstä. Se on se häpeän tunne kun vertaa itseään muihin saman ikäisiin naisiin. Se on se erilaisuus ja tuntu, että on "kastissa" alempana. Ei yllä sinne missä moni muu on. Jatkuva stressi siitä riittämättömyydestä itselle väsyttää. Yritän rauhoitella sisäistä tuskaani aina sillä, että ei täältä mitään mukaan saa. Miksi pitäisi sitten olla muuta kun tämä joka jo riittää joten kuten? 


Eläimet on ihania, ne ei stressaa maallisesta. Niiden onni on kun saa ruokaa ja liikuntaa. Kaikki muu on extraa. Oltiin eilen koirapuistossa ja saatiin harvinaista seuraa, TOINEN PINSERI! Näin ei käy koskaan paitsi kerran elämässä ;) Tai ei ole käynyt tähän ikään kertaakaan, ellei ole ollut joku pinsereiden oma tapaaminen. Kizmo sai juosta kuin vinttikoira! Jes mahtavaa ♥ Tänään juostaan molemmat kun mennään temppukurssille. Matkat sinne ja takaisin sujuu nopsasti juosten nyt kun jäätkin ovat sulaneet suurimmalta osin. Ihanaa laskiaista ja pulkkamäkeen ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74