lauantai 21. helmikuuta 2015

Vinkkejä matalan budjetin treenareille

Treenata voi tiukallakin budjetilla ja pikku vinkeillä pärjää köyhempikin. Kirpputoreilta ja Lidlistä löytyy halpoja treenivaatteita. Nytkin Lidlillä menee kampanja, jossa myydään treenivaatteita sekä naisille, että miehille. Itsellä Lidlin kamppeet kestää todella hyvin kun vertaa vaikka kalliisiin merkkivaatteisiin. Itseasiassa vaatteet tehdään samalla tehtaalla, pahimmillaan lapsityövoimalla, mutta kalliit brändit eivät vaan kerro sitä. Eettisiä ja reilunkaupan vaatteita on markkinoilla liian vähän ja on todella haastavaa saada sellaisia. Lisäksi monelle tulee niissä hinta vastaan. Siksi halpoja, pahimmillaan raskasmetalleja ja myrkkyjä täynnä olevia vaatteita, myydään joka paikassa. Vähintä mitä näille tekstiileille voi tehdä, on pestä ne ennen käyttöä.

Iloisempiin asioihin. Juoksijana olen jo vuosia himoinnut juoksussa käteviä aurinkolaseja. Kun sellaisia ei ole ollut mahdollista hankkia, olen käyttänyt viimeiset vuodet suojalaseja! Siis ihan sellaisia työvaateliikkeistä saatavia muutaman euron muovilaseja. 


Tässä mun juoksulasit, jotka ostin täältä. Toimivat myös sateella suojalaseina koska eivät ole kovin tummat. Eli näkee vähän pimeämmälläkin kelillä eteensä :)

Kotijumppaan edullinen kiva pikku vempele on rullalauta! On todella kätevä vaikka vatsalihas liikkeisiin. Löysin tänään Fasepuukista jopa videon aiheesta, sen voit katsoa täältä

Jumppapallo kuuluu myös halpoihin jumppavälineisiin jota voi säilyttää vaikka parvekkeella. Netti on pullollaan jumppaohjeita ja jokaiselle löytyy vinkkejä laidasta laitaan.

Oman kehon käyttö jumpassa ei maksa mitään. Liikkeitä on satoja, ellei tuhansia! 

Metsässä voi pomppia kivien päälle boxihyppyjä, seistä käsillä puuta vasten tai juosta mäkispurtteja. Metsässä kannattaa myös hölkkää välillä takaperin. Jos rohkeutta riittää voi vaikka kiivetä puuhun ♥ Jos metsästä löytyy puunrunkoja, voi niillä tehdä vaikka hauiskääntöjä. Ylämäkeen voi kävellä karhukävelyä, mittarimatoa tai kyykkykävelyä. Polven nostoilla alamäkeen ja kantaa pakaraan taas ylämäkeen. 


Helppo ja paras vehje on kahvakuula. Kuula megeen ja metsään veivaamaan! Treeni iloa!!!!! Ja hei muistakaa käydä osallistumassa GoExpo lippujen arvontaan. Arvon liput 1.3!


Ihanaa viikonloppua ♥ ♥ ♥ ♥

P.S. Onnea kaikille Fundora´s K pentueen pinsereille ja kasvattajalle, K:t tänään 2 vuotta!

Fundora´s Kizmo
2v.
Fundora´s Kizmo
2v.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74