tiistai 20. lokakuuta 2015

Aktivoi aineenvaihduntasi

Rasvanpoltto, aineenvaihdunta, ulkoinen olemus. Asioita, jotka ovat mielessä ja varsinkin peilissä joka päivä. Ravinnolla on suuri merkitys, jopa suurempi kun moni uskoo. No tämä ei ole uskon asia vaan silkkaa matikkaa ;) No ei sentään, verkkovalmennuksessa ei tarvitse seikkailla tunteja netissä tai vaivata päätään kaavoilla :) Valmennus antaa suorat eväät toimintaan! Lisää täältä.Monella on kokemuksia vaikka minkälaisista ruokavalioista ja dieteistä. Jos ja kun ne eivät ole tehonneet, on aika ottaa ryhtiliike. Kukaan ei halua olla väsynyt, kulahtanut jumppari. Energinen ja iloinen liikkuja on haave, joka on saavutettavissa! Ihan oikeesti ♥


Aloitan itse aineenvaihdunta verkkokurssin ensi kuussa. Mukaan pääsin onnekseni bloggarina ja raportoin teille matkastani. Mielenkiinto heräsi, koska asia on sydäntäni lähellä. Välillä tuntuu, että aineenvaihduntani on liiankin aktiivista. Jos valmennuksen avulla löytäisin tasapainon ja saisin rasvaprosenttiani alemmas. Tule mukaan ja tehdään tuloksia yhdessä! Miltäs kuulostaa? Käy heti tutustumassa http://www.aktivoiaineenvaihduntasi.net/ ja klikkaa itsesi parempaan oloon!


Valmentajana verkkovalmennuksessa Aktivoi aineenvaihduntasi, toimii rautainen ammattilainen Anu Marin, lue sivuilta lisää!

Iloa ja valoa syksyynne ♥ ♥ ♥ ja reipasta menoa ♥ ♥ ♥ aktiivisella kropalla ♥ ♥ ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74