lauantai 3. lokakuuta 2015

Aurinkoista huomenta ♥

Julkaisin eilen Facebook sivuillani videon Kizmosta, kun hän skeittaa. Video sai valtavan kommenttimäärän ja se sai hymyn nousemaan monen kasvoille! Laitan videon Onnen Oikkuja Facebook sivuille, niin voitte käydä katsomassa sen sieltä.


Syksy on täällä ja Kizmon korvavaivat. Ainoa kurja puoli pinsereissä ovat niiden korvan halkeilut. Huomasin tässä yksi päivä, että seinillä ja lattioilla kotona oli verta. Katsaus korvaan ja korvanlehtihän se oli auki. Onneksi vaan toinen :) Asia on korjattavissa rasvalapulla (ettei rupeen jää mitään kiinni) ja teippauksella. Tätä sitten pidetään ja uusitaan, kunnes korvanlehti menee umpeen. Heh, voi kestää useemman viikon..


Lenkeillä tapaa mitä kauniinpia kasveja, tässä karvaisen näköinen kaunistus, kasvitietämykseni ei riitä sen nimeämiseen.


Tämä sieni löytyi Espoon Luukista. Mikä lie ihanuus, näytti ihan pesusieneltä :)


Aamusella, eileisen myrskyn jälkeen, oli iso puu vaarallisesti pyörätiellä. Kizmon kanssa sitä pällisteltiin ja Kizmon piti tietenkin merkata puu ;)


Päivän mietintämyssyyn ♥ Olen todella kiitollinen, kun olen saavuttanut vaikka ja mitä, josta ennen vaan haaveilin. Nuorena sitä aina mietti, miten olisi siistiä ajaa uudella autolla tai tehdä virkamiehen töitä. Pelkästään pääkaupunki seudulla asuminen tuntui jotenkin todella suurelta. Isoja asioita on elämässä tapahtunut ja en vaihtaisi hetkeäkään. Kiitos ♥ kun saan olla tässä ja nyt ♥ oppimassa täällä ollaan. Itse olen oppinut kiitollisuuden ja ihan kaikesta. Kenkut asiat opettavat vaan kiitollisuutta lisää, koska silloin sitä muistaa, kuinka kivaa on, kun kaikki on hyvin. Uskon myös vahvasti, että kaikella on tarkoitus. 

Ihanaa päivää ♥ Me lähdetään nyt Luukkiin lenkille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74