torstai 8. maaliskuuta 2012

Reeni se naisen tiellä pitää!!

Heissan muruset!

Aamu alkoi smoothiella: veriappelsiini, 1 varsiselleri, jäisiä marjoja, hamppua , msm , maca , camu camu , vehnänoras, kaakao paloja , kookosrasvaa, suodatettua vettä, proteiinijauhetta niin ja vielä luraus vehnänalkioöljyä. Mikseriin sur sur ja naamariin.

Olen aika terve tyyppi, mutta nyt on ollut pientä lämpöilyä. Luulen kuitenkin, että se johtuu syömistäni detox- vaikutteista superfoodeista, koska jaksan treenaa/ juosta silti ihan hyvin ja virtaa riittää! Tässä enemmän detoxsista.

Tänään on taas salipäivä, ja vuorossa olisi jakareeni, MUTTA!!! Olen käynyt pakara- sisäreisi sähköimpulsihoidoissa, niin skippaan koivet. Täältä lisätietoja TODELLA tehokkaasta kiinteytysmuodosta.. Kyseisestä paikasta saa muuten PKS- seudun PARHAAT ripsikuidut ja ihan mahtavalta tyypiltä nopeesti Veera.

No niin, takaisin reeniin, teen tänään jalkojen sijaan rinnan, hauiksen ja vatsan, rankkuutta siis tiedossa. Laitan tähän ohjelman siitä kiinnostuneille:
Lämmittely (kävelen läheiselle salille+ 5 min crosstrainer)
Penkkipunnerrus Smith- laitteessa 5x 8-10
Ristikkäistaljarutistus 4 x 12
Hauiskääntö levytangolla 5 x 10
Pumppi istuen käsipainolla 5 x 12- 14
Vatsarutistus taljassa köydellä 5 x 14- 20 (mun suosikki)

Perusvenytykset päälle ja suihkuun!

Illalla vielä luvassa Naistenpäivä dinner ihanien vanhojen duunikavereitten kanssa.
Vedän taas varmaan pinaattimuhennosta tai kalaa, koska en syö lihaa. Jos jaksan, niin saatan kävellä paikanpäälle, ainakin osan matkaa. Tässä olisi koko matka jos jaksan salin päälle riehua.

Tässä alkupamaus, enjoy my lovely friends!!!!!!

2 kommenttia:

  1. Kävelin tuon matkan juu ja pari tuntia siinä vierähti! Ja nyt on muuten eilisen reenin jäljiltä tissit kipeet. En uskaltanu ku lenkkeillä tänään ja heitellä snadisti kuulaa. Huomenna taas sit riehutaan!

    VastaaPoista
  2. Ja koska vanhuus ei tule yksin, niin tossa smootiessa oli vielä porkkanasosetta (http://www.kasvisgalleria.fi/fi/page/17) ja Pascoen maitohappobakteeria: http://www.pascoe.fi/pascoe-sarja/pascoe-tuoteperhe.

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74