torstai 12. huhtikuuta 2012

Muhiiko treenikassissasi pöpöryhmä?

Jo koulutukseni perusteella ja muutenkin olen tietoinen ympäristön bakteereista, jotka ovat elämän perusasioita. Ilman bakteereita ei olisi elämää ja ilman niitä mikään ekosysteemi ei toimisi. Omalla toiminnallamme kuitenkin voimme myös ruokkia haittaa aiheuttavia bakteereja lisääntymään tarjoamalla niille suotuisan elinympäristön. Kestityn nyt tässä kirjoituksessa treenikassin olosuhteisiin. Treenikassi lojuu lattioilla, maassa, eri tasoilla, auton lattialla ja vaikka lumihangessa.




Kassi lojuu milloin missäkin paikassa, jossa yleensä kuhisee enemmän eri bakteereita. Lisänsä bakteerikuormaan antaa treenikassin sisältö. Siellä voi olla hikiset salivaatteet ja likaiset treenikengät/ lenkkarit. Seassa voi olla vielä ikivanha juomapullo, joka aina vaan täytetään uudella vedellä. Tässä pullossa asuu muuten oma terveysriski. Itse vaihdoin teräspulloon jo aikaa sitten.

Suosittelisinkin säännöllisesti treenikassin pesua, sekä joka treenin jälkeen vaatteiden pesu ja lenkkareiden tuuletus ja pesu säännöllisesti.


Tässä pyörii omat reput ja samaan koneelliseen änkesin myös puuvillaiset kauppakassini. Ne ovat kosketuksissa elintarvikkeisiin ja ainakin itse pidän, että niitä kuljettava kassi on puhdas :)

Freessiä treeniä ja ruusuntuoksua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74