maanantai 11. helmikuuta 2013

Ihminen on kokonaisuus!

Näin se on, keho, mieli ja sielu ovat yhteydessä ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Sen aistimiseen voi oppia tunnustelemalla tunteitaan ja niiden vaikutusta olotilaan. Jos harmittaa, voi tulla vaikka tulehdusreaktio. Jos taas olet onnellinen olet luultavasti myös terve ja energinen.

Tämän päivän kuvapostaukseni sivuillani.

Viikonloppuni oli haasteellinen ja ehkä hieman vaikea. Vaikka kuinka yritin en päässyt takapakista eroon. Olen niin kovin kiitollinen miehelleni tuesta. En olisi selvinnyt tästä viikonlopusta ilman häntä. Kiitos <3. 

Huomioitani huonoista viboista viikonlopun aikana on tullut mieleeni oivalluksina, kuinka paljon se vaikuttikaan kaikkeen ja millä turbolla! Voi kun ilman niitä pääsisi niin paljon helpommalla. Mutta kaikella on tarkoitus. Pahalla muistuttaa ehkä siitä kiitollisuudesta joka on kenties unohtunut ja aletaan vaan urautua ja elää loossissa laput silmillä ja itsestäänselvyyksillä. Hyvä elämässä taas kertoo ehkä tasapainosta ja elämän ilosta ja itsensä toteuttamisesta aidosti itseä kiinnostavilla asioilla. 

Paha olo ilmenee ihan kirjaimellisesti pahalla ololla. Hyvä etten oksentanut! Ja pää oli kipeä ja hillitön huomio oli olkapääni. Oikea olkäpää on ollut riesani vuosien takaa. Aina kun on paha olo henkisesti, niin olkapää tulehtuu. Oikeasti rakaat lukijani, oli huikeaa huomata tämä asia. Kuinka tärkeää onkaan hyvinvointi ja onnellisuus elämässään. Menen melkein takuuseen siitä, että sairaudet ovat päämme sisällä! Paha olo on ikäänkuin tilattua huonoa tapaa. Se on ihan ok, että tuntee mitä tuntee. Vahvuus siinä ja sen voittamisessa on anteeksianto ja asian käsittely. Sen jälkeen sen voi heittää pois. 

Ehkä paha olo on merkki meille, että nyt on menossa sellainen asia, jolle pitää tehdä jotain. Jos sen merkin siivoaa maton alle, se kasvaa siellä rauhassa ja muhii. Tulee niin sanotusti kärpäsestä härkänen. Niin ja kaikki sillä aikaa tapahtuva voi lisää sinne maton alle uusia palleroita. Sanoisin että otetaan vastuu tunteista ja hoidetaan ne sen sijaan, että otetaan särkylääkettä tai kieriskellään itsesäälissä. 

Pahimmillaan ollessaan voisi kysyä itseltä miten voisi oppia tilanteesta ja miten sen käyttää voimakseen? Ihan turhaa on hakea "syyllisiä" ja etsiä vastauksia ulkopuolelta. Sinä itse olet se vastaus ja avain kaikkeen. Elämä ilon kautta ei ole itsestäänselvyys. Se ei ole aina mitään enkelinkuvioita ja sydämiä. Mutta se voi olla! Se tulee kun se antaa tulla <3




7 kommenttia:

  1. Minna, mie nyt vasta löysin tämän Sinun blogin, ihana! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kerttu kunniasta saada olla seurattusi! Oot huippu energiapakkaus ja aina niin positiivisella mielellä! Jes :) siitä meitsi tykkää!

    VastaaPoista
  3. Hieno kirjoitus!

    Mä uskon vahvasti siihen, että keho kertoo, milloin on aika hidastaa tahtia tai keskittyä ajattelemaan hyvää. Jos olen liian stressaantunut esim. töiden takia, sairastun. Ja tiedätkö, mulla on myös vanhaa olkapäävammaa vuosien takaa, kiertäjäkalvosin revähti joskus pahemman kerran ja se oireilee aina välillä, ihan yhtäkkiä, ei välttämättä rasituksen takia. Täytyykin alkaa tsekkailla, onko silloin mielessä jotain huonoa, kun olkapää ilmoittelee itsestään!

    Parempaa mieltä tälle viikolle ja tsemppiä myös vammalle. Lähetän sulle hyvää energiaa <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos Jenny!

    Joo toi olkapää on ollut joskus ihan ongelma, silloin oli kyllä elämässä kaikki sekaisin. Silloin sitä hoidettiin akupunktiolla ja fysioterapialla. Mikään ei auttanut! No ihme kun siinä ei ollut vika! Lisäksi liikunta auttaa pitämään sen oireettomana. Tai siis varmaankin se fiilis ja läsnäolo minkä liikunnassa saa, pitää sen kunnossa.

    Tänään sain yhden asian päätökseen ja alkaa uudet tuulet. Vapauttavaa ja jännää, mitä nyt? Ihanaa kun uskallan luottaa että kaikki hoituu. Minusta on tullut rohkea vastoinkäymisten avulla! Ne ovat olleet oppini ja sen ovat näyttäneet, että tämä tie ei ole minun. Käännä kelkkaa :) Kaikki tapahtuu niinkuin pitää.

    Kiitos energiasta, ihan hillitöntä! Juuri kun sitä sulta sain, niin tein suuren päätöksen ja lähetin yhden sähköpostin. Kiitos ihanainen! Tämän on pakko toimia!

    Minna

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74