tiistai 5. helmikuuta 2013

Usko itseesi enemmän kuin epäilet!

Epävarmuus romukoppaan ja uskallusta tilalle. Toki varovaisuus on hyvä ominaisuus. Liiallisesti varoen kuitenkin moni asia menee ohi. En toki sano että aina pitäisi saada paljon aikaan ja saavuttaa kaikkea ilman rajoja. Luotto siihen, että sinulle tapahtuu juuri ne asiat kun pitää! Ota joskus riskejä ja elä epämukavuus alueella. Kokeile ja testaa :) Saat onnistuessasi huippufiiliksiä! Tämä voi tarkoittaa vaikka sitä, että seuraavalla kahvakuula tunnilla otatkin kokeeksi isoimman mahdollisen kuulan (vink vink). Tai vaikka matkallasi bussipysäkille menetkin eri reittiä, jolle kuuluu lasten pulkkamäki ja saat keskittyä vain pystyssä pysymiseen.

Luotto asioiden järjestymiseen tuo rohkeutta. Ja turha miettiä mitä tapahtuu ja mitä tulee huomenna ym. Elä nyt ja tässä ja saat kaiken.


Ihan turha hötkyillä ja pelkää tulevaa. Hyvällä fiiliksellä mennään ja tartutetaan iloa! Ihan oikeasti se tarttuu, kokeile vaikka! Ota kohteeksi se pahin mörökölli ja kohta nauratte molemmat. Koen tämän lähes joka päivä. Nyt varsinkin kun hoidossani on ollut monta viikkoa yksi ihana nelijalkainen. Jään joka päivä juttelemaan ja naureskelemaan milloin millekkin ja milloin kenenkin kanssa. Ihanan voimaannuttavaa! Oikein himoan vastaantulevien kanssa kanssakäymistä. Jos se tuntuu haastavalta, toimi vaikka seuraavasti. Vastaan tulee ihminen, jonka kanssa et kuuna päivänä voisi kuvitella juttelevasi. Ota kontaktia aktiivisesti. Kun henkilö on keskustelu etäisyydellä sano vaikka heippa! Yleensä tässä vaiheessa ihminen häkeltyy ja ei välttämättä vastaa tai sopertaa jotain. Hymyile lämpimästi, älä kiirehdi vaan pysähdy ja toivota kivaa päivää. Tässä vaiheessa jo molemmat hymyilevät ja keskustelu saattaa jatkua! Mahtifiilis!!! Jes, taas sai hymyenergiaa ja se mihin keskittyy, lisääntyy-> HYMY!!!! Ei maksa mitään, saat paljon ja annat paljon. Lupaan, että hymy pysyy kasvoillasi vielä pois kävellessäsi! Haastan sinut kokeilemaan <3 Hymyä päivääsi!


2 kommenttia:

 1. Täälläkin tuli testattua tänään hymyn voimaa, kyllä toimii, kuten aina!

  Auts, tunsin piston sisimmässäni tuosta kahvakuulavihjauksesta, hih :D

  Ihana postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen! Mahtavaa, hymy voittaa surun ja kiukun! Ja tuo lämpöä ventovieraalle.

   Isompaa kuulaa vaan kouraan rohkea nainen!

   Kiitollisena kommentistasi hymy huulilla <3 Kiitos! Ihanaa päivää!

   Poista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74