keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Itsetehdyt koiran makupalat

Kaupoissa ja erikoisliikkeissä näkee jos jonkinlaisia ja kaiken maailman ainesosia täynnä olevia makupaloja. Eri lihoja voi keittää itse ja kuivattaa uunissa. Maksaa vaivan, koska siten tiedät, mitä koirasi suuhun laittaa. Ja kilohintakaan ei päätä huimaa. 

Ostin tänään kilon broiskun sydämiä, 1,99 eur. Keitin niitä noin tunnin, siivilöin ja napsin pienemmiksi paloiksi. Sitten uuniin 150 astetta ja toinen tunti. Kannattaa hölskytellä paloja välillä, että kuivuvat tasaisesti. 

Keitetyt broilerin sydämet. Säilytin liemen sen rasvaisuuden ja ravintoarvon vuoksi.

Palaset pellille ja uuniin kuivumaan. 

Kannattaa tehdä paloja kerralla sen verran kun koira saa parissa kolmessa päivässä nameina. Koska paloihin jää kosteutta, kannattaa ne säilyttää ilmavasti  ja käyttää heti. Seuraavaksi keittelen ja kuivattelen kieliä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74