tiistai 4. kesäkuuta 2013

Spirulines kasvohoito kauneushoitola Kokonaisessa

Spirulina levää voi käyttää sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Superfood spirulina sisältää yli 220 välttämätöntä ravintoainetta (vitamiineja, hivenaineita, mineraaleja, aminohappoja, peptidejä ja rasvahappoja). Spirulines hoiton aktiiviaineista yli 70 % on proteiineja, jotka pehmentävät ryppyjä ja silottavat ihon pintaa. Hoidosta hyötyvät asiakkaat, joiden ihon ongelmina ovat velttous, kiinteyden puute ja ilmerypyt.

Koska itse suosin superfoodeja ja en laita iholleni mitään, mitä en voi myös syödä, niin halusin ehdottomasti kokeilla hoitoa. Hoito tehtiin kauneushoitola Kokonaisessa Vantaalla. Olen käynyt jo vuosia siellä ja voin suositella lämpimästi! Jaanan ja Veeran hoidossa tuntee olonsa kotoisaksi ja rennoksi. Lisäksi hoitolaan voi ottaa koiran mukaan :)

Kuvia otimme joka vaiheessa. Jokaisen kuvan alla on vaiheen tarkempi kuvaus.

Lähtötilanne, myssy päähän :)

Spirulines kuorinta. Kuorinta on ekosertifioitu ja monipuolinen tuote kasvoille ja vartalolle. Sen sitruunaruoho, sokeri ja riisipuuteri siloittavat ihoa ja tekevät siitä raikkaan ja virkistyneen. Tuote poistetaan kasvovedellä.

Hieronta gel-greenin avulla, aktivoi ja kohottaa, siloittaa kohottavasti.

Hyaluro-green naamioliuskat ryppyihin. Liuskat täyttävät ryppyjä hyaluronihapon mikro- osasten ja leväuutteiden ansiosta.


Liuskojen jälkeen levitettiin silmille ja suun päälle oma naamio :) Hurjan näköistä ;) Jos on ahtaanpaikan kammoinen, niin tässä vaiheessa saattaa kuulema ahdistaa. Onneksi koin hoidon rentouttavaksi, en suinkaan ahdistavaksi :)



Kasvoille asetettiin sideharsoa, jonka päälle levitettiin lastalla Lifting Green naamio. Naamio on intensiivisesti kasvoja kohottava tehohoito, joka virkistää ja aktivoi ihon toimintoja. Kapseloidun mentolin ja spirulinan ansiosta se siloittaa ja raikastaa ihoa. Mentolin tuoksu oli voimakas, mutta ei epämiellyttävä. Naamio jätettiin kasvoille 15 minuutin ajaksi, joka aikana kosmetologi Veera hieroi minun kädet.


Naamion kuivuttua tein pari rypistysliikettä kasvoilla ja Veera aloitti poistamisen kaulalta. 


Juonteet ja ilmerypyt ennen hoitoa.


Ja Combleur-green täsmätuotteen jälkeen rypyt selkeästi tasaisemmat ja vähäisemmät :)



Toinen hoitokohde oli suun vieressä olevat naururypyt.

Selkeästi tasaisemmat käsittelyn jälkeen!

Lopputulos, kirkkaampi ja kiinteämpi iho. Ja sen myös tunsi <3

Hoidot on tarkoitettu +35 vuotiaille ja hoito kannattaa ottaa sarjahoitona parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Itse sain kotiin hoitoa jatkavan kiinteyttävän hoitovoiteen, joka siloittaa ihoa ja virkistää sen toimintoja. Vähentää ryppyjä ja uudistaa voimakkaasti :) Kiitos käy :)

Spirulines hoitoja on kolmenlaista, kysy lisää Kokonaisesta! Kannattaa myös kysyä tarjousta, jonka saa vain ja ainoastaan blogini lukijat <3 Tässä alla kuitenkin suuntaa- antavat hinnat:

Premium hoito: Siloittaa, kiinteyttää, elvyttää-> veltto, ryppyinen iho. 123 eur
Soin wrinkle- green: Siloittaa-> ryppyinen iho 97 eur
Soin lifting- green: Kiinteyttää-> veltostunut iho 75 eur

Tässä minun hoidossa käytiin kaikki kolme vaihetta läpi, suosittelen! Loppufiilis mahtava, iho kuulas ja napakka ja muutenkin nuorekas olo :) Kiitos Kokonaisen Jaana ja Veera <3 Olette sydämellisiä ja asianne osaavia alan ammattilaisia! Huippu tiimi ja rauhallinen kotoisa paikka.

Haluan vielä loppuun todeta Kokonaisen ripsienpidennyksistä. Veera on huippuammattilainen ripsissä ja jos vielä laittaisin kuidut takaisin itselleni, niin tekisin sen todellakin Kokonaisessa Veeran toimesta. Hän tekee parhaat räpsyt mitä tiedän!

Kaunista iltaa kaikki lukijat, ottakaa kauneuden hoitoasioissa rohkeasti yhteyttää Jaanaan ja Veeraan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74