tiistai 25. kesäkuuta 2013

Uskomattoman uskomatonta

Mutta totta, elämme uskomuksissa asioista, tavoista, käytöksestä, toisista ihmisistä, luuloista, oletuksista tai vaikka säästä! Heh, tällä tarkoitan sitä miten muka pitää olla ajatella asioista. Jos sää on huono on se sitä vain sinun mielestäsi. Säätä ei voi muuttaa hyväksi paitsi ajatuksiaan muuttamalla. Ajattelemalla miksi se voisikin olla hyvä huonon sijaan. Vaikka että luonto saa vettä ja kasvaa reheväksi jne.

Jos on jo sisäistänyt asennemuutoksen, kannattaa sitä lähteä laajentamaan. Omassa arjessa monesti on kenkkuja asioita. Ne kuitenkin tuppaavat olemaan meille hyväksi. Vaikka kuinka pahoja ovatkin. Kaikki on tarkoituksen mukaista. Kääntämällä asiat huonoista hyviin niiden merkitys aivoissammekin saa uuden käänteen. Sillä on sama vaikutus kun hymyllä vihan hetkellä. Väännetään vaikka rautakangella suu hymyyn, ah mikä helpotus kiukun hetkellä. Ja sitten se kiukku onkin jo pois! Saa testaa ;) <3

Välillä purraan kaikki hammasta, kuuluu ns. asiaan :) Ruohonjuuritasolla elämän alamäet auttavat ylämäkiä tuntumaan huikeemmilta. Mennään kuin vuoristoradalla elämän kuoppia ja huippuja. Välillä meno sieppaa vatsanpohjasta, välillä korkea paikka huimaa ja pelottaa. Maantasalla syke rauhoittuu kunnes taas mennään. Ihanaa!!! Ota ilo irti!

Aina emme kuule itseämme. Kun puhumme tai kirjoitamme niin olemme sokeita. Siksi vanha teksti, jonka on joskus kirjoittanut, tuntuu vieraalta tai naurettavalta. Olemme saaneet siihen eri suhtautumisen uusine uskomuksinemme. Joskus kannattaakin valita puhumisen sijaan hiljaisuuden. Silloin voi tarkkailla omia ajatuksiaan ja uskomuksiaan. Ottaa lintuperspektiivin ja näkee itsensä. Minulle tässä itsen kuuntelussa on tapahtunut käänne elämässä. Olen kohdannut tilanteita, joissa olen saanut kuulla asioita ikäänkuin omasta suustani. Ja ne ovat kolahtaneet ja kirpaisseet. Olen ymmärtänyt olla enemmän hiljaa ja jättää omat uskomukseni omiksi asioikseni. Olen kuullut kuinka joku elää toisen elämää. Ajattelee toisen puolesta ja arvostelee toisen valintoja. Mitä se kertoo itsestä? Minun mielestä määrittelet itsesi kun arvostelet muita. Ollaan siis kaikki ihania itsejämme! Elä ja anna toisten elää <3

Jokainen kulkee omilla kengillä ja kokee omat kokemukset. Se mihin uskoo tai kuinka paljon antaa uskomusten ohjailla elämää on jokaisen oma asia. Vastustus tuo vastustusta, elä vapaasti ja avoimin mielin. On helppo sanoa vihaavansa jotain, joka on tehnyt pahaa. Helpompi olisi olla, jos tälle antaisi anteeksi ja jatkaisi omaa elämää kaunatta. Asiat tapahtuu tarkoituksesta, jokaisella on mielipide joka olisi syytä pitää omanaan tai muuttaa se vaikka joka päivä. Hyvällä saa hyvää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74