tiistai 8. huhtikuuta 2014

Pinseri energiaa, pirtelö energiaa ja pilleri energiaa

Tänään aloitetaan taas Rally Toko pienen tauon jälkeen Virikkeessä. Virikkeen tunneilla on mukava käydä kun kouluttajalla on itsellään pinseri. Näin saa rotukohtaista opastusta koulutukseen. Lisäksi kouluttajalla on omakohtaisia kokemuksia rodusta ja sen käytöksestä. Näin voidaan saada paras hyöty irti pinserin kanssa touhuillessa.


Saatiin seuraksi eilen Luukin metsiin 10 viikoinen Pinja pinseripentu. Äkkiä se aika menee, kun meidän Kizmo on jo 13 kk ja iso poika. Vuosi sitten Kizmo oli ihan vaavi tähän aikaan. Pikku Pinja oli reippaasti mukanamme metsässä, vaikka tihutti vettä ja neljä muuta pinseriä viipotti pitkin mättäitä. Reipas pikkuinen!


Pirtelöt kuuluvat jokaiseen aamuun, kokeilin yksi aamu kaurapuuroa ja vatsa oli pallona samantien. Olo oli tukala ja ähkyinen koko aamupäivän. Kannattaa aina välillä kokeilla mikä tuntuu omalta. Jos söisin kaurapuuroa, jättäisin sen syömisen iltaan. Hiilareilla voi auttaa parantamaan yöunia, siksi ne kannattaisi jättää iltaan. Jokainen on kuitenkin yksilö ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Toisen neuvo ei välttämättä toimi muille. Siksi omat jutut selviää vaan kokeilemalla ja fiilistelemällä omaa kehoa ja tuntemuksia. Aamupirtelöt toimii mulle!

Vihersmoothie:
nesteeksi pakuriteetä
varsiselleriä
mustaherukoita
appelsiini
banaani
Leader vihermix viherjauhetta
Puhdistamon viherjauhetta
MSM
pinaattia
heraproteiinia
tuoretta inkivääriä


Kyllä nyt on Puhdasta! Sain blogini ansiosta testiin Puhdas+ tuotteita. Kiitos niistä, viime yöksi otin melatoniinia kokeeksi. Ehkä vaikutukset vahvistuu käytön myötä, se jää nähtäväksi :) 

2 kommenttia:

  1. Smoothiet ovat herkullisia ja oikeista aineista kasattuna myös huippu terveellisiä. Aikaa meni itselläni melko kauan totuttaa itseni pois leivästä ja opetella korvaaman se raikkaalla smoothiella. Nyt jo alkaa olla ihan tavallinen aamupala. Ja jos ei kaapissa ole muuta kuin rahkaa ja ananaspurkki niin maukkaan ja täyttävän aamupalan saa niistäkin JA NOPEASTI :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi kommentista! Ja kivaa, että olet löytänyt aamusmoothiet. Niillä voi joskus korvata ateriankin tai välipalan. Koostumuksia muuttelemalla saa ruokaisia, puhdistavia tai esim. nesteyttäviä juomia. Ihan tilanteen mukaan saa räätälöityä ihania täyttäviä pirtelöitä :) Kivaa keskiviikkoa!

      Poista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74