keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Synergiaa ja energiaa

Sain blogini ansiosta testiin Terranova- tuotteita. Tuotteet ovat todellakin jatkossakin käytössäni, ne ovat huippu terveellisiä ja synergistisiä. Voitte lukea lisää heidän sivuiltaan. Itse olen huomannut niiden antavan hyvää oloa sisäisesti ja ulkoisesti. Ihme tuotteita, tai mikäs ihme se on, kun pakataan luonto kapseleihin ja tiivistetään jauheeksi, niin auttaahan ne! Luonto on lääkkeemme. Oletteko koskaan ajatelleet, että suurin osa lääkkeistä on peräisin luonnosta? Lääkkeethän sisältävät lääkeaineita, jotka voivat olla luonnon aineita tai kemiallisia. Itse suosin luonnon aineita, koska ne auttavat moneen eikä kemikaaleja tarvita. 


Sydämmiä pomppii eteeni lähes päivittäin. Napsin aina niistä kuvia, kun kamera on mukana. Sydän päivässä pitää paikkansa kohdallani. Kun pitää silmät auki ja tarttuu hetkeen, antaa se hetki kiitoksen aiheita <3


Jos voisin, olisin ulkona kokoajan. Luonto ja metsä ja kaikki on niin ihmeellistä ja ihanaa. Huikea lahja ihan jokaiselle, olemme osa luontoa ja sen oikeen tuntee kun on läsnä metsän keskellä.


Pieni ja pippurinen leppis, se ei ajattele, että ei jaksa tänään. Se vaan ottaa ja lähtee tekemään. Eikös luonnonkappaleiden tehtävä ole hakea ruokaa, syödä ja nukkua? Tämä sykli toistuu, kunnes aika jättää. Ei se sen kummenpaa ole, kuinka vapauttavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74