maanantai 28. huhtikuuta 2014

Välimerenkalaa ja jälkkärii

Mikä tekee tästä kalasta välimerellisen? Tomaattisose ja oregano. Olis voinut vielä laittaa fetaa, mutta jotenkin makuaisti vilautti punaista valoa. Feta meni salaattiin.

Tähän ruokaan tarvitset seitifileitä, tomaattisosetta, punaista pestoa, oreganoa, mustapippuria, ruususuolaa, mantelilastuja ja juustoraastetta.

Kuvassa myös uunijuureksia ja fetasalaattia :)


Jälkkäriksi raakakakkua, jonka ainesosat tuossa alla.



Alkuperäinen ohje täältä. Itse muokkasin aineita niin, että pohjaan käytin kuorellisia manteleita, joita liotin useamman tunnin. Ekaan täytekerrokseen käytin sitruunan raastetun kuoren appelsiininkuoren sijaan ja tocon tilalle laitoin riisiproteiinijauhetta. Toiseen kerrokseen käytin mandariinilohkoja ja hunajaa. Hyvää tuli. Mun vuoka vaan oli liian iso, jotta olisin saanut kunnon kerrokset erottumaan. Kannattaa kokeilla, nami nami :) Sopii vaikka wappuna ravitsevaksi evääksi ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74