perjantai 9. toukokuuta 2014

Astetta parempi makaronilaatikko

Mikä siitä tekee "paremman"? Kauramakaroni ja homogenoimaton luomumaito näin alkuun. Toki koko komeus on ihan huippu, superia siitä saa käyttämällä luomua! Tässä ainekset ja valmistus. Keitä kauramakaronia hetki, noin 2/3 kokonais kypsymisajasta. Laita makrut vuokaan, paahda pannulla pieni kökkö naudan jauhista (mun vatsa ei kestä lihaa, koska en sitä syö joten pieni määrä ruoassa on helppo erotella pois), chilipalko, valkosipulia ja sipulia. Lisää pussillinen suikalejuureksia ja paljon mausteita (laitoin currya, ruususuolaa, merisuolaa, mustapippuria ja oreganoa). Sekoita makrut ja paistoseos vuoassa. Tee munamaito kahdesta munasta ja luomumaidosta (olisko menny 3 dl). Kaada munis vuokaan. Tähän väliin voit silputa päälle rucolaa. Rucolan päälle kaada 1 purkki tomaattimurskaa. Tomaattimurskan päälle vähän juustoraastetta ja voi paloja maun mukaan. Uunissa oli asteita about 200 astetta. Pidin vuokaa uunissa alatasolla, kunnes pinta oli rapsakka ja ruskistunut. Lisäksi söin raastetta, jossa oli porkkanaa, punakaalia, appelsiinia ja omenaa. Niin ja looran päälle tsuppia ;-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74