maanantai 19. toukokuuta 2014

ExtremeRun ja Puhdas+ Capselit

Talkoot ExtremeRunin jäljiltä ohi. Olen ollut mukana Vantaan tapahtumassa ekasta vuodesta asti ja tuskin jätän tähän. Jos talkootyön tekeminen ihmetyttää, niin suosittelen kokeilemaan. Korvauksen sijaan tekemisestä saa hyvää mieltä ja fiilistä. Mahtavat talkoolaiset ja johto ripauttavat tekemiseen oman suolansa, joka pistää palaamaan töihin joka vuosi. Kisaajat vetää huumorilla ja kiitoksiakin kuulee. Mikä siis ettei! Ja tämmöiset tapahtumat eivät olisi mahdollisia ilman talkootyötä.


Talkootyön seuraamiseen pääsi myös Kizmo. Otin koiruuden mukaan perjantai päiväksi, ettei kaverin tarvinnut olla yksin kotona. Ja porukka rapsutteli ja jutusteli häntä vuorotellen. Joten hyvä päivä myös Kizmolle!


Yksi hommista on mitalejen lajittelu. Mitalit tulevat yksittäispakattuina. Jokainen paketti puretaan ja mitalit niputetaan, jotta ne on sitten helppo pujottaa maaliintulijan kaulaan. Tänä vuonna osallistujia oli 4000 ja myös niin monta mitalia niputimme. Tähän uppoutui ensimmäinen päivä :) Muina päivinä sitten kaikkea mahdollista, voin kertoa, ettei tarvinnut käydä enää salilla talkoopäivien jälkeen ;)

Talkooduunin lisäksi kävin torstaina Anne Kukkohovin hyvinvointi-illassa kuulemassa uusista Puhdas+ Caps tuotteista. Hyviä tuotteita puhtaista raaka-aineista. Itselle kolahti kollageeni tuote, joka parantaa mm. ihon terveyttä. Tuotteeseen on lisätty vielä tyrni, jonka omegat ja muut hyvää tekevät ainesosat tukevat ihon terveyttä ja hehkua.


Sunnuntaina käytiin Kizmon kanssa uimassa. Kaveri vetää nykyään jo ilman uimaliivejä. Vauhtia riittää ja puolituntinen uidaan ihan kokonaan. Toivotaan, että päästään pian luonnonvesiin pulikoimaan. 


Iloista viikkoa kaikille, pidetään lippu korkeella ja nautitaan kesästä! Tänään taas heilutellaan kuulaa klo 18 alkaen. Jos halajat mukaan, niin laita viestiä (040 513 3355). Treenaamme lähimetsässä ja ekakertalaiset voivat tulla mukanani mestoille. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74