lauantai 1. marraskuuta 2014

Muutaman kilon pudotus, miten se on mahdollista?

Hyvää pyhäpäivää! Mun viikonloppuun kuului eilen vedetty kuulatunti, tänään teen raakasuklaata, käyn salilla ja ulkoilen koiran kanssa <3

Tässä hurrrrrrjia kuulamimmejä eiliseltä Halloween kummituskuula tunnilta ;)

Yksi kuulailija huomasi juoksulenkillä ollessamme, että olen laihtunut. En ole asiasta huudellut, mutta ilmeisesti se näkyy päällepäin, että 4 kiloa on lähtenyt. Aikaa tähän on kulunut noin pari kuukautta, ehkä vähemmän, en tiedä kun en ole niin tarkka näissä asioissa. Ja sillä ne kilotkin on varmaan tippuneet, luonnollisesti ja ilman kyttäystä. En ole mikään dietti- ihminen ja ravintoasioissa luotan maalaisjärkeen. Isävainaa taisi opettaa nämä asiat minulle jo lapsena. Oltiin paljon metsässä, syötiin koivunlehtiä ja tutkittiin kasveja. Meillä ei lapsena juotu limpparia tai syöty muroja. Kiitos isä kun opetit tärkeitä asioita minulle lapsena <3 <3 <3

Kiloja on lähtenyt näillä yksinkertaisilla asioilla:

Kunnollinen aamulenkki
Reipasta rivakkaa kävelyä 45 min, joskus hölkkää ja tyhjällä mahalla. Moni kritisoi aamuaerobista, mutta koiran omistajana aamuni lähtee niin käyntiin ja en tiedä parempaa tapaa aloittaa päivä.

Aamupala
Aamupalaan kuuluu paljon vihreää, hyvää proteiinia, hyviä rasvoja. EI maitotuotteita, ei viljaa, ei sokeria! Ainoa maitojohdannainen on heraproteiini jauhe, koska muuten en saa tarpeeksi proteiinia. Proteiineja vaihdellen, herne, hamppu, riisiproteiini.. Ainoa sokeri on smoothiessani banaanin hedelmäsokeri. 

Lounas kevyesti salilla
Ruokatunnilla eväänä proteiinia, omena, porkkanaa, parsakaalia ja pähkinöitä/ kuivattuja hedelmiä. Kasviksilla masu täys ja proteiinit perään. Joskus saatan syödä salaatin/ raasteita. Samalla napostellessa voi tehdä kevyen salitreenin.

Välipalat
Kun on nälkä voi parin tunnin välein syödä kasviksia, pähkinöitä tai vaikka raakasuklaata. Nesteeksi pakuria tai vihreää teetä. 

Illallinen
Illalla syön kunnon ruoan, siihen kuuluu taas runsaasti kasviksia, juureksia, hyvää proteiinia, rasvoja. Ennen illallista joku välipala, smoothie tms. Illalla tulee myös paljon liikuntaa, ainakin pari tuntia kävelyä, joskus kahvakuulatunti, toisinaan juoksulenkki. Joka päivä teen jotain liikuntaa, vaihdellen tempoa ja fiiliksen mukaan. Ihminen on luotu liikkumaan. Ja syömään ;)

Rauta
Kaksi kertaa viikossa teen kunnon salitreenin raskailla painoilla. Jos ehtisin, tekisin enemmän. Toisaalta viikolla tulee niin paljon aerobista, että kohtuus kaikessa. Lisäksi noin 3 kuulatuntia viikossa iltaisin. Liikkukaa ihmiset!!!!

Tässä muutamia ohjenuoria joita itse käytän. En sairasta juuri koskaan (nyt on mennyt 3 vuotta ilman mitään "flunssia") ja olo on mitä parhain. Tämä sopii minulle, mikä sopii sinulle on täysin Sinun oma juttu :)

Ihanaa viikonloppua <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 

Mukaan vielä mun uusi suosikki biisi, kuulin Radio Rockilta ja wau! Iski kun nyrkki silmään ;)

 
                              


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74