lauantai 22. marraskuuta 2014

Vietävän hyvä laatikkoruoka

Miehestäni on tullut MS- taudin myötä lähes yhtä innokas terveysintoilija kun minusta. Tämä seuraava ruoka hänestä oli maailman parasta ja kuulema ehdottomasti jakamisen arvoista. Punastellen moisesta kunniasta jaan tämän reseptin teille herkkusuut :)

Siinä se on koko komeudessaan ;)

Tää on vähän kuin lasagne mutta ei sinne päinkään, hih. Kerroksittain ladotaan vuokaan juttuja, eli minä laitoin ensin pohjalle punajuuri viipaleita (ihan siis raaakaa, kuorittua punajuurta), itkutettua munakoisoa, kesäkurpitsaa ja luomu naudan jauhelihaa paistettuna. Kerroksia ladotaan just niin monta kun kokki halajaa. Ja hyvin mausteita. Käytin currya, chiliä, eri suoloja, mustapippuria, ja muutamia tulisia mausteseoksia, taisi mukaan mennä paahdettua paprikaakin. Kun kerrokset ovat huipussaan, päälle tuoreita tomaattiviipaleita ja halutessaan juustoraastetta. Tomaattimurskaa sekaan ja sitten uuniin muhimaan. Odotellessa voi käydä vaikka lenkillä, maistuu paremmalle punaposkin :)

Agilityterveiset loppuun, meillä meni viimeksi koiruuden kanssa rata niin hyvin, että olin itkeä onnesta :)


Kuvan laatu ei ihan priimaa, mutta mitä sitten ;) Tässä meillä meni valssi vähän metsään.


Vauhdikas ponnistus pojong :)

Ihanaa viikonloppua kaikki höpönassut. Viikonloput on niin parhaita kun on vapaata, saa treenaa salilla (viikolla ei enää ehdi) ja lenkkeillä katsomatta kelloa. Kiitollinen olo <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74