sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Venytä venytä

Minulta toivottiin hyviä venytysliikkeitä esimerkikisi kokonaisvaltaisen kahvakuulatunnin jälkeen. Netti on pullollaan eri liikkeitä, ei muutakun googlaamaan. Kerron tässä muutaman oman suosikin. 

Venyttely olisi hyvä suorittaa noin pari tuntia treenin jälkeen. Jokainen löytää varmasti sen sopivan hetken ja tunteen kun aika on oikea. Olemme yksilöitä ja se oma tyyli ja tunne asioiden hoitamiseen löytyy jokaiselta sisältä. Siksi en latele kenellekkään "kellonaikoja" tai määräyksiä miten mikäkin asia tulisi suorittaa. Nämäkin liikkeet, jotka tässä jaan, ovat minun suosikkeja. Jollekkin ne voivat olla inhokkeja. Kuuntele kehoasi ja anna sille armoa ♥

Kivi on jäänyt pilatestunneilta käyttöön ja se on ihana tehdä vaikka saunassa!

Istu jalkojesi päälle niin, että polvet ja sääri on siis maata vasten. Vie otsa lattiaan ja kädet joko eteen lattialle tai sitten jalkojesi sivulle. Pidä selkä pyöreänä ja tunnustele hyvä venytyskohta. Liikkeessä venyy mm. takareisi ja selkä. Liikkeen voi tehdä joko aaltoliikkeenä tai venytyksenä tai molempina!

Kuvan lainasin täältä. 

Tuosta kuvan linkistä klikkaamalla saa muutaman muunkin hyvän liikkeen, käy tsekkaamassa!

Tässä kuva venytyksistä, jotka ovat helppoja ja kuvan voi vaikka tulostaa itselle. 

Kuvan lainasin täältä

Tässäpä muutamia vinkkejä. Juoksun jälkeen itse tykkään vielä venyttää nivusia. Jos nivuset ovat jumissa ei juoksusta tule mitään. Tai tulee, mutta liikerata on rajallinen. Yksi hyvä apu kehonhuoltoon on myös foam roller. Netti on näitä vinkkejä pullollaan. Sieltä löytyy suosikkiliikkeet jokaiselle!

Mukavaa sunnuntaita ♥ ♥ ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74