sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Aurinkoa ja valoa ♥

Mun lempiaamu ♥ Sunnuntai ja aurinko paistaa ♥ JEE! Tiedossa tänään salitreeniä ja koiran kanssa Rally- Tokoa :) Aamulenkki tuli tehtyä auringon noustessa ja lintujen laulellessa. Eilisten uusien lenkkareiden jäljiltä ei jaloissa ollut mitään kipuilua. Hommasin siis eilen uudet juoksutossut ajatuksena juosta niillä tuleva HCR. Juostessa sitten oikeaan päkiään tuntui tulevan rakko ja vasen pohje meni jumiin. Runsas suolalla kylvettäminen kuitenkin toi TAAS parannuksen ja kaikki vaivat jäivät kylpyvatiin! Aika huippu homma ♥


Pyörähdin Itiksessä lauantaina ja nälkä kurni pötsissä. Mietin mitä söisin kun edessä oli kuitenkin salitreeni ja juoksulenkki  koiran kanssa sen päälle. Kuin tilauksesta edessäni oli Jungle Bar jossa en ole aikaisemmin käynyt. Otin ison stoben smoothieta extra inkiväärillä ja heralla. Tuli muuten maha sopivasti täys ja energia riitti pitkälle päivään. Hintaa juomalle tuli vajaa kymppi, mutta täysin sen arvoinen. Itse en laita omiin juomiin jäitä, ne tässä vähän ehkä häiritsivät, koska juoma oli todella kylmää. Ensi kerralla jätän ne pois niin asiahan on sillä sipuli!


Eilen oli köksässä hässäkkää. Tuli valmisteltua ensi viikon eväitä. Siemen näkkäriä, raakasuklaata, lehtikaalisipsejä ja koiralle kuivattuja muikkuja. Siinä sivussa tuli siivottuakin ja hoidettua viikon aikana kertyneet pyykit. Ihanaa kun on pyykinpesukone ja astianpesukone. Ilman niitä voisi olla hermo aika kireällä ja aika kortilla ;)


Muistinkohan mainita aikaisemmin, että voitin Wellberries arvonnassa vuoden siemen näkkäri ainekset! Jee huippua!!! Kiitos ♥ Iso kymmenen kilon laatikko täynnä herkkuleipää :) Näitä menee myös jakoon!


Kevät ♥


Pääsiäisen aikaan olisi tarkoitus juosta tulevan HCR.n reitti, noin 20 km. Mikäli mielit mukaan, laita viestiä. Päivä ei ole vielä varmistettu, mutta sovimme sen lähempänä! Porukalla matka menee mukavasti, kaikki megeen!

Uuteen viikkoon ihanat ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74