sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Mitä tapahtui kun luovuin maitotuotteista


Jo jonkin aikaa olen lurauttanut aamuiseen luomukahviini homogenoimatonta luomumaitoa. Koska olen kärsinyt limaisuudesta jo vuosia luullen sen johtuvan kymmenien vuosien tupakoinnista edellisessä elämässä, ajattelin vielä kokeilla jättää maitotuotteet pois. Maitotuotteethan aiheuttavat monelle liman eritystä ja muita lukuisia vaivoja. Olen muutenkin sitä mieltä, että maitotuotteet eivät kuulu ihmisen ruokavalioon. Jokaisella on tästä kuumasta asiasta oma mielipide ja olkoon niin.

On aivan uskomatonta kuinka paljon tuollaisella pienen maitomäärän poisjättämisellä olikaan vaikutusta! Olen nyt viikon laittanut kahviini kookosjuomaa ja tadaa! Limaisuus on vähentynyt arviolta 90 %! 


Aikamoista! Todistaa vaan sen, että maitotuotteet sucks ;) Toki se kuka niitä haluaa syödä ja kenelle ne sopivat, niin anti mennä vaan!


Päästään aiheeseen, että jotain pitää syödä.  Kuvassa yhden päivän lounaani Seurasaaren ihanissa maisemissa. Käväisin marketista hakemassa valmis salaatin, lisukkeiksi naposteluporkkanoita ja Muumin kalapullia. Pyörin aikani kaupassa ja pähkäilin mitä syödä ja päädyin näihin. Valmiit salaatit nyt on sitä ravintoköyhää jäävuorisalaattia ja kasviksia torjunta- aine jäämillä. Naposteluporkkanat eivät myöskään olleet luomua ja kalanapeissa oli muutama arveluttava aines, toki ne olivat gluteenittomia ja lisäaineettomia. Välillä minussa piilee ruokavammaisuus oikein olan takaa.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74