sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Onnenpäiviä ♥ enemmän ja vähemmän..

Jos et veikkaa, et voi voittaa ;) Kilpailuihin kannattaa osallistua, olen elävä todiste siitä, että voittoja tulee! Voitin nimittäin aivan loistavan ihanan kauniit ja laadukkaat New Balancen lenkkarit nettiarvonnassa! Olenko vähän onnellinen ♥ Kiitollinen ♥


Kauniit ja aivan super hyväntuntuiset juoksutossut. Tarkoittanee sitä, että juoksuharrastus jatkuu ;) Nämä ajan sisään hyvin ennen juoksulenkkejä. Edellisen uusien tossujen kanssa kävi nimittäin niin, että polvi kipeytyi lankkareiden uusista asennoista ja tuesta. Olen vuosia käyttänyt juostessa tietyn merkkistä ja mallista tossua ja kun sain sitten uuden merkkiset ja malliset, kävikin hassusti. Tosiaan homma alkoi käymään oikeaan polveen. Oli aika rampauttavaa kun jalka ei sietänyt ottaa painoa päälle. Meinasi mennä sormi suuhun kun piti lähteä koiran kanssa aamulenkille. Onnekseni polvi parani parissa päivässä. Huomaan silti varovani polvea vieläkin, vaikka se oli kipeä viime viikolla. Tänään juoksen lenkin ikivanhoilla lenkkareillani vammojen minimoimiseksi. 


Luonnollisinta olisi juosta ja liikkua paljain jaloin, niin kuin koirat tekee. Kun käyttää ikänsä hyvin tuettuja jalkineita, ei jalan pienet lihakset kehity samanlailla. Jalkineilla on muutenkin suuri rooli hyvinvoinnissa aina selkään asti. Nykyään tulee käytettyä lenkkareita aina vapaa- ajalla. No se sopii muutenkin hyvin, koska ei mulla juuri muita kenkiä enää olekkaan! Olisi varmaan jännää kokeilla monen vuoden jälkeen korkkareita ;)


Kevät ♥ Luonto herää, linnut laulaa ja aikaiset aamun tunnit ovat ihanan leppoisia. Luonto on se mikä jää kun kaikki muu häviää. Viittaan tässä nyt rakkaaseen mieheeni, joka on menettänyt kirjaimellisesti kaiken. Ajattelin hänen kohtaloaan aamun pikku pakkasessa ja kuinka voisin auttaa. Hänen MS- tauti on todella laittanut elämän uusiksi. Kaikki tuntuu menevän mönkään ja pahasti. Menemme ensi viikolla homeopaatin puheille, josko sieltä saisimme apuja. Kaikki keinot käyttöön ♥


Näin flunssakaudella ja muutenkin immuniteetille tekee hyvää tulehdusta estävät luonnon antimet. Inkivääri ja kurkuma isoina annoksina aamuisin buustaa päivän pöpöjä vastaan. Kävin Ruohonjuuressa ostamassa ison kasan molempia, luomuna tottakai. MS- taudin lääkkeet (ainakin nämä piikit, joita mieheni käyttää) vievät immuniteetin alas ja sitä tukemaan pitää käyttää apukeinoja. Tekee hyvää ihan kaikille!


Vinkki muuten koiranulkoiluttajille! XXL myymälästä heppaosastolta löysin näppyläkanskat, joilla hihnat ja flexit pysyy tiukasti kourassa. Extraa kosketusnäyttö sormet. Hintakaan ei päätä huimannut, joten suosittelen todella!

Teen oman postauksen tuosta tulevasta homeopaatti käynnistä mieheni kanssa. Peukut pydeen! Toivoisin niin jo apuja tähän epätoivoon, tosin homeopaatti ei pysty hoitamaan raha- asioita, mutta terveys menee mammonan edelle.

Joskus toivoisi, että elämä olisi tasapuolisempaa. En voi väittää, etteikö joskus harmita toisten hyvinvointi ja pahoinvointikin. Miksi hyväosaiset eivät voisi auttaa niitä, joilla ei mene niin hyvin? Suomalainen ylpeys on ehkä esteenä ja se tunne, että jää jotain velkaa. Siksi hyväosaiset voisivat antaa rahaa hyväntekeväisyyteen anonyyminä. Tai suoraan jollekkin tarvitsevalle ilman tietoja ja yhteydenottoja. Vähän niin kuin lottovoitto, ei jää mitään velkaa, saa vaan ja voi vaikka jakaa ja antaa hyvää eteenpäin, sitä saadessaan. Ei sitä omaisuutta hautaan saa kukaan! Ehkä olen itse sisäistänyt tämän asian liiankin hyvin, koska kokoajan velka vaan kasvaa... 

Ilon kautta ja ranteet auki, sanoi joku eilen telkkarissa ;) No kaikessa on aina puolet totta, niin tässäkin. Sitkeesti yritetään, jaksamisen äärirajoilla. Tsemppiä rakkaat omiin painimatseihinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74