sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Haukimureketta ♥

Hauki on kala, hauki on kala! Tätä hoettiin koulussa kun luettu oppi ei mennyt päähän. Tänäpäiväkin olen kiitollinen, että jaksoin lukea itseni insinööriksi, vaikka luulin, ettei koulu ole minua varten. Niin sitä huijaa itseään laiskuuttaan tai jotain ;) Mahdottomat asiat ovat mahdollisia kun vaan uskaltaa aloittaa. 


Ruoka on rakennusaineemme ja se vaikuttaa kaikkeen. Myös siihen paljonko jaksaa lukea ;) Haukimureke on vähärasvainen proteiinipitoinen ruoka. Vesihauteessa kypsyttäminen on lempeä keino valmistaa kala. Haudutus on vatsaystävällinen, koska siinä ei muodostu paistamisen aiheuttamia karsinogeenejä. Tiesitkö muuten, että kalan herkät omega rasvahapot eivät kestä paistamista ja grillaamista. Siksikin kala kannattaa hauduttaa. Tässä ohjetta:

n. 700 g haukifilettä
Blendaa hauki ensin yleiskoneessa tasaiseksi.
2 luomumunaa, 1 pieni tetra kookoskermaa
Lisää munat ja kookoskerma massaan. Laita sekaan myös reilusti sitruunamehua, merisuolaa, valkopippuria, tilliä, kärkeä chilistä sekä ripaus mustapippuria. Vuoraa esim. leipävuoka leivinpaperilla ja kaada massa tasaisesti paperoituun vuokaan. Laita vuoka isompaan vuokaan, jossa on vettä vuoan puoleen väliin. Laita 200 asteiseen uuniin alatasolle ja hauduta tunti. 


Treenin jälkeen syön joskus pikaruokaa, luomu riisikakkuja päällä maapähkinävoita, banaania, hunajaa, raakakaakaota ja kanelia. Proteiinismoothien kanssa oikein nami silloin tällöin syötynä.


Iloa ja valoa sunnuntaihin ♥ nyt Naisten Kympille! Onnea kaikki tapahtumaan osallistujat ja lennokasta juoksua ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74