lauantai 23. toukokuuta 2015

Hullun hyvät seesamseit ja hortat

Viime viikonloppuna juoksin puolikkaan pitkästä aikaa. Viimeksi juoksin 2011 ja silloin sanoin, ettei ikinä enää. Tuolloin sain alaselkäni ja lonkkani niin kipeäksi, etten uskonut enää juoksevani kun kymppejä. Yliliikkuvat nivelet eivät ole mikään juoksijan unelma. Tosin ei se sitä estäkkään. Pitää vaan pelkän juoksun sijaan keskittyä lihaskuntoon, jotta niveliä tukevat lihakset pysyvät kunnossa. 


Juoksuni oli tuskien taival. Lisäksi join tyhmänä urheilujuomaa ja sain vatsani sekaisin. Ei paljo flow fiiliksiä ;) Mutta maali oli iskostettuna mieleeni ja sinne pääsin. Hyvä minä ♥ Suuri kiitos kuuluu kannustusjoukoilleni, jotka herkistivät mieleni. Koskaan, muutamaa kertaa lukuunottamatta, minulla ei ole ollut ketään kannustamassa. Nyt mukanani oli mieheni ja äitini ♥ Kiitos ♥ Kuinka suuri merkitys sillä onkaan kun joku läheinen on hengessä mukana! Muistan vieläkin kun 2006 juoksin maratonin Tukholmassa ja minulla ei ollut ketään maalissa vastassa eikä satamassakaan. Mä vaan itkin vuolaasti kun muiden rakkaat tuli halailemaan ja onnittelemaan suorituksesta. Se oli kova paikka. Mutta niin mun elämän tapaista... Siksi kaikki pienikin hyvä on mulle tyyliin potenssiin sata, koska arvostan kaikkea ja suuresti ♥


Hei nää kalapuikot, pallerot, sköndet on hyviä! Kandee kokeilla jos kaupan kalapuikot herättää epäilystä ;) Tein nämä MCS seitifileistä, joita sulatin pari tuntia huoneen lämmössä sillä aikaa, kun olin lenkillä. Paloittelin kohmeisen seitin sopiviksi paloiksi. Palat pyörittelin ensin tattarijauhoissa, sitten kanamunassa ja lopuksi seesaminsiemenissä. Kannattaa maustaa jauhot reilusti, jotta kala saa makua. Laitoin kalapalat uunipellille ja päälle pirskottelin oliiviöljyä. Uunissa (n. 200 astetta) paistoin ensin pinnan ruskeaksi ja sitten käänsin palat ja ruskistin toisenkin puolen. 


Sain rakkaalta ystävältäni vuosien takaa yllärin postissa. Kirja, joka on ollut haaveenani pitkään. Metsiä kolunneena ja rehuja sieltä lapsesta asti syöneenä, tuli tämä villivihannes kirja tarpeeseen. Ihania ideoita ja reseptejä, nam nam. Vuohenputket muuten kuuluu koiranikin lemppareihin, siellä metsän perukoilla me märehditään aina molemmat ♥ 


Tässä menee salaattiin vuohenputkea ja voikukkaa ♥ Kannattaa kokeilla rohkeasti nyt kun sitä vihreää riittää ja nuoret kasvit maistuvat parhailta. 


Huomenna on sitten Naisten Kymppi tapahtuma, sinne menen taas kokeilemaan juoksukuntoani ja niveliäni ;) Viikkoon en ole juossutkaan yhtään ja se on tehnyt ihan hyvää tälle duracelpupulle. Tsemppiä kaikki huomiset juoksijat ♥ Ja tänään onnea kaikille Extreme Run juoksijoille, tänä vuonna en ole tapahtumassa mukana poikkeuksellisesti. Ehkä sitten taas ensi vuonna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74