lauantai 6. kesäkuuta 2015

Terveellinen italianpata

Kuka muistaa 90- luvun pikaruoan Italianpadan? Meillä kotona muistan siskoni sitä välillä vääntäneen. Muistan sen maunkin vielä, harvoin sitä kuitenkin söin. Jos on ikävä sitä pussiruokaa, on se lähes yhtä nopsaan lautasella itse tehtynä.


Paista luomunaudan jauhelihaa ja lisää valmiin paistetun jauhelihan sekaan tattarijauhoja muutama ruokalusikka. Ruskista jauhoja hetki ja lisää mausteita reilusti. Lisää seokseen vähän kerrallaan vettä niin että muodostuu kastike. Lisää sekaan punasipulia, pakasteesta vihanneskuutioita ja tattarispagettia pätkittynä. Sekoittele ja anna hautua kypsäksi. Mausta ruoka lopussa yrteillä ja nauti!


Söin "Italianpataa" höyrytetyn parsakaalin kanssa. Koska en syö lihaa, oli tämä taas yritys siihen suuntaan, että edes joskus pystyisin syömään edes jauhelihaa. Eli ei siis voida sanoa, etten syö lihaa ;)


Perjantaina illalla eteinen näytti tältä. Päivällä jalassa lenkkarit, lenkillä jalassa lenkkarit ja vielä iltakävelyllä jalassa lenkkarit. Taidan olla sämpyläjalka ;) Iloa viikonloppuunne ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74