sunnuntai 30. elokuuta 2015

Gluteenittomia herkkuja kera elukoiden

Oltiin lauantaina viihteellä ihanan ystäväni kanssa. Hänen myötään olen saanut tutustua kissoihin, joista minulla ei ole kovin paljoa kokemusta. Joskus nuorempana olen hoitanut siskoni kissoja ja onnistuin silloin pitämään ikkunaa auki niin, että molemmat karkasivat. Onneksi ehdin löytämään kisulit ennen siskoni palaamista :)


Tässä Sulo kissa kiipeilee ja vonkaa ulos. Sulo käy pihalla joka päivä ja kuulema olisi mielellään ulkokissa. 


Tein herkullisen löydön Vltava ravintolan olut valikoimasta. Green´s Ipa gluteeniton olut, ainesosat olivat tattari, hirssi ja durra. Hinta oli suolainen, pullo maksoi melkeen kympin. Huoh, pelottaa jo ajatuskin, kun Visa lasku tulee. Kiitollisena muistelen aikoja, jolloin pystyi lähtemään oluelle koska vaan ja ei tarvinnut juoda velkarahalla. Toista se on nykyään... Mutta herkullinen nami olut ♥


Kiitos jälleen Ruohonjuuuri! Sain kokeiluun mustapapu pastaa, ja voin kyllä kertoa, että on hyvää. Keittelin tänään pastaa lisukkeeksi, maustoin reilulla luomuvoinokareella ja sekoitin uunijuuresten sekaan. Maku pastassa aika neutraali ja puruvastus kovempi kun normaalissa vehnähötössä. Pidän erittäin paljon tästä proteiinipastasta.


Kizmo köllöttelee partsilla ja ulkona sataa sekä ukkostaa. Rohkea poika ♥ Oma piha olisi koiran kannalta niin huippu. Jotenkin on siipi maassa ja kaipuu maalle. Haaveissa luomuviljelijän ura ja oma yritys. Kuitenkin sitä on niin jumissa, että rukkaset puuttuu. Mistä aloittaa ja aloittako ollenkaan? Kova kaipuu suurelle muutokselle ja juuri nyt. Sielu huutaa ja itkee, ja mitä sille voi tehdä, on arvoitus. 

Ilon viikkoa ♥ Lomaa täällä jäljellä viikko ja kova hinku olisi lähteä vaeltamaan Evolle. Saas nähä ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74