tiistai 1. joulukuuta 2015

Energiapalleroita ja kuulumisia "Aktivoi aineenvaihduntasi" verkkokurssilta

Ostin tässä taannoin XXL kaupasta raakapatukoita kun olivat tarjouksessa. Niitä rouskutellessa tuli mieleeni tehdä sellaisia itse. Ainesosat olivat kuitenkin yksinkertaisia ja niitä löytyi kaapista. Eli taateleita ja cashewpähkinöitä! Taateleita käytetään hippasen enemmän kun pähkinöitä tahmaisen koostumuksen saamiseksi.


Eli yleiskoneeseen 3 dl taateleita ja 2 dl pähkinöitä, loraus luomuhunajaa ja ruususuolaa. Kone pulssitetaan käyntiin ja massa alkaa valmistua. Kun massa on mielestäsi ok, laita vielä sekaan luomukurpitsansiemeniä. Pyörittele haluamasi muotoon. Pallerot voisi pyöritellä vielä vaikka raakakaakaossa tai niiden päälle voisi tehdä raakasuklaata. No, ens kerralla sitten :)


Mä en jaksa säätää, joten painelin massan vaan paperisiin muffinssivuokiin. Just söin näitä tässä työn ohessa ja välipala oli siinä. Todella täyttäviä ja ravitsevia ♥

Verkkovalmennukseni ravinnon suhteen alkaa käydä loppuun. Anu Marin on joka viikko lähettänyt meille tehtäviä ja niitä olen noudattanut. Hieman on ollut alkukankeutta hyvien hiilareiden kanssa, mutta nyt jo bataatti, peruna ja riisi menee lounaalla. Niiden ansiosta olen jaksanut paremmin mm. juosta, joka oli pitkään jäissä, kun ei vaan jaksanut.

Hyvästä valmennuksesta ja aikaisemmista kokemuksista johtuen, otin Optimal Performancelta myös PT- palvelun oman treenin freessaamiseen. Liian kauan olen mennyt omilla opeilla ja nyt katsotaan tilanne. Kiva joulu siis tulossa, kun on uusi treeniohjelma :) Jee, kehitystä haen ja toivon sitä saavani.

Loistavaa tiistaita ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74