tiistai 29. joulukuuta 2015

Koiran luut kanafileellä

Koirani on hulluna luihin, joissa on kanafile ympärillä. Kotimaisina niitä ei saa ja kanan eettisyys on alkanut häiritä elämää... Luin juuri jostain, että ravintolat käyttävät Thaimaalaista kanaa aika yleisesti. Siksipä mietin, että jos ravintolat käyttävät Thaikkukanaa, on koirien tuotteiden kanat vähintään yhtä pahalla tolalla. Lisäksi huolestuttaa, että kanaa tungetaan moniin koirien tuotteisiin, nappuloista puhumattakaan. Itse on ole nappuloiden kannalla muutenkaan, se on ollut kantani jo ensimäisen koirani kohdalla, ja se ei näköjään muutu :) Jokainen tietysti tekee mitä haluaa. Se siitä asiasta.


Itse ostan kotimaisia vuotaluita, rouhetikkuja ja kasviperäisiä luita. Lisäksi koira saa välillä naudan putkiluita. Lisäksi pesen koiran hampaat kookosöljyllä iltaisin. Välipäivinä on ollut paljon lihoja tarjouksessa ja ostin maustamatonta vapaata kotimaista kanaa -30%. Kotona sitten otin luita kaapista ja laitoin kanaa luiden päälle ja laitoin uuniin kuivumaan. 


Tässä menossa iso satsi uuniin. Kuivattuaan laitoin suurimman osan pakkaseen kun en ole varma näiden säilymisestä. Osan laitoin tyhjiin kananmunakennoihin ja vein parvekkeelle syöntiä odottelemaan. Koira tykkää ja mulla on mielenrauha <3

Onnekasta uutta vuotta. Muistakaa touhuta koirienne kanssa uudenvuoden aattona, näin jaksavat lepäillä aattoillan ja ei tarvitse mennä ulos meteliin. Me mennään treenaamaan aattona ja pitkälle lenkille. Koiruus täyttää 3 helmikuussa ja ei vieläkään pelkää paukkuja. Toisaalta ei me olla tarkoituksella ikinä menty ulos pahimpaan aikaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74