maanantai 14. joulukuuta 2015

Nappi kirraa mut nuppi ei

Lyhyt tukka, heippa! Pituutta lähti varmaan 20 senttiä, vihdoin raaskin käydä pätkäisemässä tukkaa. Siis sen hinnan takia, ei muuten. Hiukseni kasvaa todella nopeasti ja tämä pituus on jo kohta taas historiaa. Otsatukkaa en tästä syystä leikkauttanut, kasvaa hetkessä yli.

Hiilareiden lisäämisen jälkeen (noin kuukausi sitten) on nappia kirrannut ja olo välillä tukala. Vanhat housut ei mahdu jalkaan, mutta energiatasot ovat nousseet. Valmentajan mukaan tämä ähkyosuus on väliaikaista. Joten kesää kohti slimmimmän vyötärön toiveissa. Aloitan lisäksi perjantaina uuden ohjelman salilla. Saan kunnon ohjeet Optimal Performancen Jonilta. Odotan sitä jo innolla! Vaihtelu tekee hyvää salitreenissä välillä. Ja mulla on kova usko Jonin ammattitaitoon.


Jee, viikonloppuna tuli hippasen lunta, Kizmo sniffas sitä ihan innoissaan :) Hajut jää paremmin lumeen tai jotain ;) Nyt se lumi on jo sulanut, eikä sen niin väliä onko sitä lunta vai ei. Elämän pikkuasioita....
 

Itsetehdyt treeninamit ovat todella toimivia ja maistuvia. Tietää mitä koira syö kun tekee itse makupalat.

Näihin kyseisiin tarvitset:
4 munaa
400g kalkkunan jauhista
300 g jauhettua maksaa
1/2 dl perunajauhoja
Vatkaimella sekaisin, tunnin seisotus ja uuniin 180 asteeseen kunnes levy on kypsä. Ajele pizzaleikkurilla sopiviksi paloiksi.


Vinkki synkkyyteen, hymyile, hymyile ja hymyile. Katso vaikutus :) Ihanaa joulunodotusta. Itsellä muuttuu duunikuviot vuoden alusta, vanha duuni jää nyt perjantaina. Pikku preikki ja uudet tuulet pyörittää tukkaa! Mites se meni, uusi vuosi ja uudet kujeet. Pitää täysin paikkansa tässä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74