tiistai 25. syyskuuta 2012

Kehomme happo-emästasapaino

Kuinka tärkeä elimistön happo- emästasapaino onkaan! Kaiken A ja O! Yhtä tärkeä on oikea bakteeritasapaino, mutta bakteeritkin tykkää oikeasta pH:sta. 



Itse olen jo kymmeniä vuosia käyttänyt kehonhoitosuolaa jonka löysin kun painin aknen kanssa. En voi tarpeeksi ylistää tätä suolaa, koska sen myötä olen kuin uusi ihminen. Pääsin eroon aknesta, hiivatulehduksista ja flunssista. Kehon tulehdusreaktiot johtuu monesti bakteeri- tai virusinfektiosta. Siksi syön myös päivittäin maitohappobakteereita ja syön Pascoen emäsjauhetta

Mikrobien kasvupaikan happamuus vaikuttaa mikrobien kasvuun. Aineiden happamuutta kuvataan pH-asteikolla 1–14. pH 7 on neutraali, ja mentäessä tästä asteikossa alaspäin (pienempiin lukuarvoihin) happamuus lisääntyy. Ylöspäin mentäessä taas emäksisyys kasvaa.

Useimmat mikrobit kasvavat parhaiten neutraalissa ympäristössä, pH-alueella 6,6–7,5. Bakteerien kasvu on pH:n suhteen rajoittuneempaa kuin hiivojen ja homeiden kasvu. Vain harvat bakteerit kasvavat alle pH:ssa 4. Hiivat viihtyvät parhaiten pH:ssa 5. 

Näiden faktojen periusteella (jos ei muuten ;) olisi hyvä aloittaa Pascoe kuuri ja kehonhoitosuolan käyttö. Voin taata, että jonkin ajan kuluttua alat tuntea itsesi uudeksi ihmiseksi ja olosi kohenee kohinalla! Kannatan!

Myös Pascoe emäsjauheella voi tehdä kylpyjä. Itse suosin sen käyttöä kuitenkin sisäisesti ja kehonhoitosuolaa käytän ulkoisesti. Ihanaa!!!!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74