torstai 3. tammikuuta 2013

Kuka, mitä, HÄ!

Oivalsin tänään merkittävän asian, joka on kovin ihmeellinen! Asiaa tehosti Eevi Minkkisen blogiteksti. Sen luettuani olin ihan ulalla. En siksi, että teksti olisi ollut jotenkin sekavaa, vaan siksi, että itselläni oli samoja ajatuksia. Ja hänen blogissaan oli paljon hyvää ja samaa kuin omassa päässä. Eevi kysyi, kuka ajattelee ajatukset? Niin. Jos se olikin hänen ajatus joka tuli minun päähäni?


Aika jännä juttu, että olemme kehoissamme ja luulemme, että pitää olla jotenkin ja jokin. Opittu ajatusmaailmamme tunkee meidät johonkin lokeroon olemaan jotain, mikä ei olekkaan olemassa. Ainoa, mikä meillä on, on tämä keho. Ihmisraami. Kaikki muu sinne tumpattu ja opittua. Siksi mieli välillä kapinoi ja taistelee jotain "väärää" vastaan. Tämä oivallus pyyhki pöydän. Ei tarvitse olla mitään, ei tarvitse uskoa mitään, ei tarvitse MITÄÄN mitään ollakseen nyt ja tässä. Kaikki mitä teet on ok. Kukaan ei voi muuta väittää. Tai voi, mutta ei ole oikeaa eikä väärää. Jos joku kapinoi sitä vastaan, se ei ole Sinun kapinasi. 

Eläimiä katsoessa huomaa sen kuinka suvaitsevia ne ovat. Toki tässä on takana minun oma henkilökohtainen opittu tapa rakastaa eläimiä ja nähdä ne rakastettavina otuksina. Sellainen, joka on oppinut pelkäämään tai vihaamaan eläimiä, ei varmasti ajattelisi samoin. Ihan ok, mutta se ei ole minulta pois. 

Oivallus tähän päivään ja nootti itselle. Älä vastusta (tai saa vastustaa jos se helpottaa ;) ja kuuntele rakkaudella ja tunne sydämellä. On suorastaan hämmentävää kuunnella itseään joka hetki, kun oivaltaa sen, että ei ole mitään! Ei tarvitse kuin kuunnella radiota ja jos siellä sanotaan vaikka esimerkiksi "Sataa vettä", niin heti päässä muhii ajatus-> no kiva, miksi aina sataa ja eiks vois olla kesä...ym. Voisi ajatella, että hyvä. Vesivaroja sataa taivaalta ja sateella on tarkoitus ja hyvä sellainen moneen asiaan. 

Pään nollausta, uusia suuntia ja avoimuutta. Ja ei niitäkään tarvii jos ei haluu. Jos vaan opettelee ajattelemaan toisin, vaikka tiedostamalla ensin sen mikä tulee ekana mieleen, ja kääntämällä se toisin päin, niin varmasti tietoisuus laajenee. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74