keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Sports Lady kuula DVD

Heipparallaa :)

Sain testattavakseni ihanan Hannan DVD:n rakkaasta lajistamme, kahvakuulailusta.


Paketti sisälsi kaksi levyä, joissa oli kaksi erilaista treeniä. Nauhotteet sovivat hyvin vaikka lajin aloittelijalle, koska liikkeet olivat helppoja ja tekniikkaa selkeästi kerrottu. Jäin kaipaamaan jonkinlaista alkulämmittelyä ja "mobbausta", koska ne ovat mielestäni oleellinen osa treeniä.


Katsoin levyt läpi ilman, että tein treeniä. Hanna on huikean raikas ja motivoiva ohjaaja. Oli mielyttävä katsoa kaunista nuorta naista veivaamassa ympäri Stadin keskustaa ja ihmisten pällistelyä, että WHAT :) Mahtava idea! Rohkea veto ja hatun nosto siitä! Itse liikkeet suoritettiin ilman taustamusaa. Ihan ok, kun treeni veivattiin ulkona. Lisäksi levyillä oli myös huumoria ja siitä meitsi diggaa! Liikkeet tehtiin hyvällä fiiliksellä ja hymy huulilla! Juuri näin :)


Suosittelen levyä aloittelijoille ja kotitreenareille. Lisää tempoa saa painavalla kuulalla ja heittämällä omat musat täysille!

Kiitos Sports Lady Hanna levystäsi ja oikein kovasti hyvää fiilistä edelleen ja keep up the good work! With love Minna :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos Minna <3

    Varsinainen lämmittely pitää hoitaa omatoimisesti ja levyssä siihen kehoitetaankin tekstien muodossa! Ihana kuulaa että tykkäsit :)

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74