tiistai 7. tammikuuta 2014

Päräyttävät protskupullat, banaanimuffarit ja laihduttamisesta

Eilen tuli treenattua pari tuntia jo päivällä. Kotiin tultuani ei silti oikeen ruoka maistunut, joten saunan kautta kyökkiin mietiskelemään. Nautin samalla pohtiessa luomupunaviiniä.

Ajattelin tehdä lihattomia pullia samalla proteiinimäärällä.


Laita yleiskoneeseen pari munaa, pahvitötsällinen kikherneitä, 1 sipuli, 2 valkosipulinkynttä, 1 rkl psylliumjauhetta, 1 rkl mantelijauhoa, puolikkaan sitruunan kuori, tuoretta inkivääriä, 1 chilipalko, 1 purkki tonnikalaa öljyssä, pari parsakaalin kukintoa, pari sellerin vartta, ruususuolaa, mustapippuria, basilikaa. Kaikki hyrskynmyrskyn koneessa. Itse paistoin nämä pullat uunissa ja muffinssivuoissa, koska en jaksanut alkaa pyörittelemään ja paistamaan palleroita pannulla. 


Lisäksi tein kastikkeen. Kuutioin yhden porkkanan jonka kuullotin pannulla aurinkokuivattujen tomaattejen öljyssä. Hetken niiden oltua pannulla lisäsin sekaan 4 kuutioitua tomaattia ja pari aurinkokuivattua tomaattia. Mausteet sekaan ja desi vettä. Valmis!


Tein vielä salaattia ja kukkakaali-porkkana-parsakaali lisäkettä. Hyvää oli, niin hyvää, että piti samalla uunin lämmittämisellä vääntää vielä banaanimuffinssit.


3 dl mantelijauhoja, 2 tl leivinjauhetta, 2 tl vaniljasokeria, 1 dl intiaanisokeria, 1 tl kanelia, 3 banaania, 1/2 dl kookosöljyä, 1 muna. Paista 175 asteisessa uunissa noin 20 min. Anna jäähtyä niin saat kakut paremmin irti paperivuoista. Itse hätäilin ja puolet jäi vuokaan ;) laitoin päälle Skyr- rahkaa. 

Tähän taas totean, että treenaan ja syön. En pidä laihareita, koska en niitä tarvitse. Kaikki on mielestä kiinni ja energioista. Muista kun tapasin mieheni, hän söi suklaata kuin näkkileipää ja oli silti laiha. Sanoinkin silloin hänelle, että jos söisin noin suklaata, olisin lihava. Hän aina toitotti että ei suklaa lihota. Se on vaan sinun päässä, syö suklaata ajatuksella ettei se lihota ja usko siihen. Nyt olen viisaampi ja tiedän hänen olevan oikeassa. No hän on elämäntaidon valmentaja ja tuonut elämääni paljon hyvää ja uutta ihanaa. 

Lisäksi teet valintoja itse. Et voi luoda toisten ihmisten elämää heidän puolestaan. Et voi ajatella heidän puolestaan, ja jos yrität tyrkyttää mielipiteitäsi toisille, houkuttelet vain samanlaisia voimia itsesi puoleen. Anna siis muiden.luoda itselleen sellainen elämä kuin he haluavat. Jos keskityt painon pudottamiseen, houkuttelet luoksesi vain lisää painon pudottamisen tarvetta, joten unohda koko ajatus liikakiloista. Juuri siksi dietit eivät onnistu. (Salaisuus kirjasta)

Ihanaa ja runsasta tiistaita <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74