maanantai 20. tammikuuta 2014

Tekemistä koiralle ja tukan pesusta


Pakkaskelit paukkuu ja lenkit koiran kanssa ovat lyhyempiä. Vaikka on tossut jalassa ja takki päällä :) Eli aivojumppaa sisätiloissa niin koira saa virikkeitä. Tyhjät paperihylsyt, kananmunakennot, pahvipaketit ja muut tötsät kannattaa ottaa namipiiloiksi. Itse vielä teippaan pahvit maalarinteipillä vaikeuttakseni namin kaivantaa. Eilen luin jostain pyyhkeistä namipiiloina. Tein useita pyyhepiiloja ja ne oli uutta ja kivaa tekemistä Kizmolle.


Eilen tein taas suosikkiruokaani kukkakaalisäkettä. Laitoin sekaan parapähkinöitä mantelien sijaan. Hyvää oli! Lisäksi katkarapuja ja salaattia.


Lueskelin Kemikaalikimaran juttuja ja jotain kautta löysin kirjoituksen naisesta, joka oli kyllästynyt shampoiden ja hoitoaineiden kemikaaleihin (hiusväreistä puhumattakaan) ja alkoi pesemään hiuksiaan pelkällä vedellä. Vesihän käsiteltynä hanasta tullessaan on liuotin jo itsessään ja siis liuottaa rasvaa jossain määrin. Olen nyt itsekkin pessyt viikonlopun ajan hiukseni vedellä. Lisäksi olen hieronut MeineBasea märkään hiusjuureen samalla kun suolaan itseni. Hiukset ovat erituntuiset mutta ei rasvaiset tai likaiset. Tämä siis toimii! Taidan jatkaa myrkyttömällä linjalla!


Täytän tänään pyöreitä, onnea siis mulle! Ihanaa talvipäivää <3 Nauttikaa ja pitäkää toisianne hyvänä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74