torstai 27. helmikuuta 2014

Cocovin superruokailllassa 26.2.

Joukko bloggaajia oli kutsuttu, minä mukaan lukien, eilen kuuntelemaan luentoja superfoodeista ja ravinnosta. paikka oli mitä upein, Tapahtumahotelli Huone Ruoholahdessa. Sami Sundvik luennoi meille ravinnosta ja urheiluravinnosta, yleisestä hyvinvoinnista ja paleo -ruokavaliosta. Jaakko Halmetoja kertoi superfoodeista ja antoi suuren määrän hyvää tietoa ravinnosta ja luonnon tarjoamista avuista ruokapöytäämme. Hyvää juttua ja oli kiva todeta olevansa oikeilla raiteilla monessa asiassa. Ja aina vaan enemmissä määrin :)


Aivan mahtava luentosali nahkasohvilla, täällä voisi pitää bileet! Tuli mieleen Kummisetä elokuva, savuinen sikarihuone ja viskilasi. Luomu viskiä tottakai ;)


Tarjoilu oli järjestetty käytävälle, ihana freessi luontotapetti sopi teemaan. Tarjolla oli kahta erilaista raakakakkua, pakurisalmiakkia, pähkinöitä ja raakasuklaakonvehteja. Kaikki maistui ihanalle ja täyteläiselle, masu tuli aika pian täys. Se näissä raakakakuissa ja suklaissa on niin parasta, ei tarvitse syödä kun vähän ja vatsa on täysi. Ravintoarvo on ihan toista kun pullamössössä.


Mun lautanen :) Oli kova nälkä, kuitenkaan en jaksanut syödä kaikkea :) Tuhtia kamaa ;) 


Tänä aamuna käytin eilistä antia. Kaikki tuotteet Cocovilta olivat jo ennestään tuttuja. Banaanijauhetta en ollut vielä maistanut, vaikka olin jo siitä tietoinen. Siitä tuli kiva viba pirtelöön. Tänään lensi blenderiin: marja-aroniaa, chiaa, pellavansiemeniä, suodatettua vettä, aplari, banaani, inkivääriä, kurkumaa, persiljaa, nokkosta, viherjauheita, merilevää, msm, kookosöljy. 

Kiitos Cocovi kivasta illasta, olen vieläkin ihan happy happy smile smile <3 Uusia ja vanhoja tuttuja oli kiva tavata. Lisäksi sain antaa kotimatkalla yhden suklaapatukan kerjurille. Hän pyysi rahaa, annoin ruokaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74