keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Unettomuutta ja kaikkea muuta

Jännä ilmiö kun unettomuus huuruissaan asiat menettävät huippunsa ja pohjansa. On vaan sellaista mössöä ja kaikki on "ihan sama". Itkuherkkyys on huipussaan ja haluaisi vaan olla yksin. Asioita käsitellessä viime päivinä on ilmassa myös ollut päänsärkyä, jota en pode koskaan. Ah, kuinka ihana huomata ja todeta ettei pää ole koskaan kipeä. Olen kuullut sen olevan kamalaa.. No nyt sain maistella sitä itsekkin. Siitäkin voi olla kiitollinen. Ensinäkin siis siksi, ettei siihen yleensä satu ja siksi, että särky on tässä tapauksessa merkki puhdistautumisesta ja  asioiden käsittelystä pään sisällä. Vähän kuin henkinen detox. 

Luotto elämään ja asioiden järjestymiseen on ollut aiheena viimeisen viikon. Vaikka kuinka tämä hetki puristaisi päätä, se menee ohi. Ihan samanlailla kun talvikin :) Menneet meni jo, niitä voi tarkastella kun hakee vastauksia tähän hetkeen. Tärkein on nyt ja tässä. Muuhun ei voi vaikuttaa. Voi vaan ymmärtää ja oivaltaa ne karseat hetket joiden avulla on nyt ja tässä. Ne kaikki ovat opettaneet läksynsä, opit ne tai et. On ihan oukkidoukki jos ottaa opikseen tai ei. Kaikki on ok, valinnat ovat omia ja ihan oikeita. Hienointa on ymmärtää että kuinka esim. lapsuuden aikaiset asiat vaikuttavat tähän päivään ja tapoihin. Ja kun sen ymmärtää, tulee ahaa-elämys ja tavallaan anteeksianto itselle, että onkin ihan täydellinen. Kaikki ovat ja tekevät parhaansa. Se, ettei itse tekisi samoja asioita, tai tekisi edes erilailla, onkin sitten oma haasteensa. 

Aina asiat eivät ole sitä, miltä ne näyttää. Jo siksikin, että jokaisella on omat "lasit" päässään ja näkemykset ja ajatukset ovat ihan yhtä erilaisia, kuin ovat ihmisetkin. Kaikki ovat ihanan erilaisia ja opettavaisia! Jokaisella sisällään se sama rakastetuksi tulemisen halu. Ja sen eteen tehdään jopa murhia. Otetaanko kaveria kädestä vaikka jo tänään ja kerrotaan kuinka tärkeä hän on? Samalla muistetaan helliä myös itseä ja omaa rakasta kroppaa. Joohan <3

Ruokapostauksia saatte lähinnä Instagramissa, laitan niitä tännekkin sitten kun tarjolla on muuta kun kaurapuuroa ja hernekeittoa (itse tehtyä kylläkin). Kutsun itseäni minimalistiksi, mutta rehellisyys on päivän teema, niin sanotaan suoraan sitten että köyhä. Köyhyydessä on hyviä puolia. No vaikka se, että tulee tehtyä perusraaka-aineista ruokaa halvalla. Tekisin sitä muutenkin, mutta toki nyt ruoka on aika kasvis painotteista. Sitten kun "ökyillään" niin pöydässä on kalaa ja muita nameja :)

Päivän vinkkinä taas painotan metsää. Menkää metsään jos vaan voitte! Nyt on vielä luntakin ja aamuisin linnut laulaa, jopa niin kovaa, että koirakin ihmettelee! Ihanaa! Hauska seurata koiruutta kun sille kaikki on niin ihanan ihmeellistä. Yhdessä me sitten pällistellään ja jäädään tarkkailemaan metsän elämää. Tänään taas illalla kuula treenit metsässä. Ihan parasta ulkoilma liikuntaa. Suosittelen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74