lauantai 22. helmikuuta 2014

Protskupannari ohje ja koiran synttärit

Kizmo täytti eilen vuoden, onnea pikkuiselle <3 Hänen päivään kuului tasapainotyyny treeniä, kepin heittoa ulkona ja herkkupateeta. Löysin eilen Ruohonjuuresta luomu kanapateen joka sisälsi myös aloe veraa. Patee tuoksui herkulliselle ja hävisi kupista aika nopeasti.


Tänään teen RallyToko treenin meidän pyöräsuojaan. Olen itse väsännyt ratakylttejä ja teen niistä aina eri variaatioita kellariin. Ulkona treenataan sitten kun kelit sallii. Aivojumppa on parasta väsytystä koiralle. Joskin nuori junnu tarvitsee mielestäni myös paljon liikuntaa. Kyllä sen balanssin jokainen itse löytää. Pääasia on jumppaa kropan lisäksi päätä. Moni koira saa liian vähän virikkeitä. Jos kouluttaminen tuntuu vaikealta ja omat keinot ovat kateissa, suosittelen koirakoulua. Sinne vaan rohkeasti! Koirakouluun menon voi tuntea joskus vaikeaksi, mutta kun muistaa että sinne mennään oppimaan, niin kynnys madaltuu. Ei tarvitse osaa mitään valmiiksi kun sinne mennään oppimaan. 

Pakollinen metsäkuva ;)

Joskus päivät menee niin nopsaan, että ei meinaa ehtiä syömään. Eilen lisäboostia toi protskupannari. Tässäpä ohjetta:

1 banaani
4 munaa
1 prk vaniljarahkaa (oli menossa vanhaksi ja se olikin hyvä syy tehdä pannaria)
1,5 dl maustamatonta herajauhetta
1 rkl psylliumia
ripaus aitoa vaniljaa
ripaus kardemummaa
ripaus ruususuolaa
2 tl leivinjauhetta

Märät sauvasekoittimella soseeksi, sekaan kuivat. Tästä tulee puolikas pellillinen, eli kannattaa laittaa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. 200 asteisieen uuniin noin 10 min. 


Pannarin seuraksi nautin rasvakahvin: kahvia, luraus homogenoimatonta luomumaitoa, 1 rkl kookosöljyä. Patterikäyttöisellä maito vispilällä kaikki sekaisin ja valmista tuli. Pannarin päälle ripotin luomuhunajaa ja raakakaakao jauhetta. 


Ihanaa viikonloppua, otetaan rennosti <3 Hyvällä energialla ja fiiliksellä. Tehdään myönteisistä tottumuksista tavanomaista käyttäytymistä. Tunnetaan olomme mukavaksi ja tehdään mieleisiä asioita. Annetaan halun ohjata käyttäytymistämme. Kannustetaan ja jeesataan toisiamme niin nostamme itsetuntoa, minäkuvaa ja suoritusta. Kehutaan enemmän kun arvostellaan. Suojellaan yksilön itsetuntoa ja ollaan lempeitä. Kestitytään tulevaan, mennyt meni jo. Pidetään sävy myönteisenä ja tarjoudutaan auttamaan. Näitä ajatuksia pyörittelen lukiessani kirjaa: Menestys ja onnellinen elämä/ Brian Tracy <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74