sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Onnenpäiviä

Mulla oli mahti ystävänpäivä perjantaina. Sain itselleni Selättimen® ja siihen kuuluvat käsipainot! Ihan huippu juttu. Olenhan sellaista halunnut jo kauan.


Selätin® on rekisteröity tuotemerkki ja se on lajinsa "Ferrari". Tuntuma Selättimessä® on ihan omaa luokkaa, laakerointi on laatutyötä ja rullaa tasaisesti ja miellyttävästi. Voin todellakin suositella :) Joka päivä kun ottaa tavakseen jumpata, niin varmasti liikkuvuus ja tukilihan kunto paranee. Mä pesen välillä hampaatkin Selättimen® päällä. Ja joskus otan koiran syliin ja teen kyykkyjä sen päällä. Mielikuvitus laukkaa aina uusien juttujen kanssa :)


Mukana tulee jumppaohjeet. Tosin mulle tuli heti uusia ideoita. Yksi pilates liike oli ihan ässä tällä tehtynä. Eli hanuri Selättimen® päälle, polvet koukkuun ja sitten lantiota liikuttamaan. Tähän keksin vielä ottaa koiran mukaan. Koiruus voi mennä jalkojen alta ja yli samalla kun itse puristaa vatsaa. Koira voi myös kiertää ympäri molempiin suuntiin. 


Hyvä tuntuma syviin vatsalihaksiin. Niitä tukilihaksia kannattaa pitää kondiksessa!


Piti jumpata Selättimellä® Kizmonkin kanssa. Nami ja naksutin kouraan, käsky, toiminta ja palkka. Hienosti Kizmo osasi olla huteran uuden jutun päällä. Seuraavaksi opettelemme Selättimen® päällä istumista. Tekee hyvää koiralle oppia uutta. Ja myös koiran syvät lihakset aktivoituvat kun se joutuu jännittämään erilailla. Tämä on siis koko perheen apuri. Taivas liikkeissä rajana, tällä voi siis myös tehdä istuen. Nyt kaikki Selätin® kaupoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74